Ceainic de ciocolata - Bea, dip, fondue, mananca
Racnetul rasfatului
- In primul rand, lasati-va coplesit de experienta de a tine in mana o astfel de capodopera culinara!
- Dupa acesta, se umpla ceainicul de ciocolata cu apa fierbinte si aveti o ciocolata calda turnata din ciocolata!
- Adaugati mai multa apa pentru a crea un fondant retro in interiorul sau, indesati dupa pofte: banane, capsuni, bezele, lichior, carnati, branza si ce va mai place sa combinati cu ciocolata.
- Cand terminati de mancat din interior, puteti incepe `distrugerea` exteriorul. Mmmm yummy!
- Acest ceainic din ciocolata fina are pereti groase si se poate folosi de mai multe ori, pana in momentul in care de dizolva.
- Se poate folosi de aproximativ 7 ori cu budinca/crema calda, de 4 ori pentru ciocolata calda sau de 3 ori pentru fondue.
- Cu creme reci se poate folosi de multe multe multe ori/ocazii, deoarece, cum am mentionat, acesta este construita din ciocolata solida! Mmmmmmm!!! simtiti si voi?