0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
FaceX -- Fata de perna. La propriu! image
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!
  • FaceX -- Fata de perna. La propriu!

FaceX -- Fata de perna. La propriu!

Decoratiune personalizata

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:

Imprima-ti fata pe o perna personalizata (sau fata altcuiva, chiar si a animalului tau de casa) pentru a umple golul pe care il simti cand persoana la care tii nu este langa tine.

Doar trimite-ne poza preferata si noi ne ocupam ca tu sau destinatarul sa primiti o perna personalizata pufoasa si confortabila. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o poza cat mai clara, intr-o rezolutie cat mai mare, iar noi o vom transforma intr-o perna mare si pufoasa care sa-ti fie mereu la indemana.

Trebuie sa te informam ca doar o parte a pernei va contine fetele dorite, cealalta fata va fi alba!

Perna va fi la fel de reusita ca si fotografia pe care ne-o trimiti. Daca poza e neclara si pixelata, si perna va fi neclara si pixelata.

Tehnologia folosita e cea de print latex, fiind 100% nontoxica si cu o durabilitate extraordinara. Deci rezistaaaaaa...

Cum intri in posesia cadoului personalizat? Simplu! Adauga fata de perna in cosul de cumparaturi, plaseaza comanda. Noi iti trimitem un super mail de confirmare, la care tu doar trebuie sa ii dai un Reply si sa atasezi poza dorita. De restul ne ocupam noi.

Nota:

  • Cu cat e mai buna calitatea pozei, cu atat mai reusit va fi cadoul
  • Pozele trebuie sa fie destul de mari pentru a evita pixelarea
  • Prin plasarea comenzii si trimiterea pozei esti constient de faptul ca produsul final va depinde de calitatea pozei trimise si ca noi cei de la Smuff nu suntem magicieni
  • Personalizarea acestui produs dureaza intre 2-3 zile lucratoare.
Ti-au cam curs balele mai mult decat trebuia? Nu-ti fa griji, perna Face It este lavabila la o temperatura de pana la 40 de grade Celsius si nici nu i se intampla nimic daca o bagi in uscatorul de rufe. Ca doar cine are timpul sa astepte sa se usuce la aer? Gata. Let's face it... Nu mai ai nicio scuza.

Dimensiuni fata de perna: 70 cm x 50 cm. Se potriveste la majoritatea pernelor standard -- pat-style, nu pentru canapea.
Material: 50% poliamida (pentru a fi mai usor de ingrijit) si 50% bumbac (pentru o moliciune nemaipomenita)

  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Fata de perna? Fata PE perna. Nu, nu e vorba de amprenta deformata a fetei tale pe perna, dimineata cand te trezesti. Daca ti-ai dorit vreodata sa-ti odihnesti capul si sa balesti pe un colaj ale capului cuiva, acum poti!

Zanele noastre au petrecut ore suplimentare pentru a-ti putea aduce FaceX - perna personalizata cu ORICE fata iti doresti. Alo! Am spus fata. Nu organele genitale. Doar ca sa le reamintim oamenilor mai ciudati despre limitele capacitatilor noastre de imprimare.

Adormi pe capul partenerului sau trezeste-te fata-n-fata cu o celebritate. Ce poate fi mai sexy, decat o perna cu fata lui Brad Pitt...in tinerete? Da-i partenerului tau la distanta ceva pe langa care sa se ghemuiasca sau sperie-i pe urmatorii locatari norocosi ai camerei tale de oaspeti. 

Saaaau... daca esti tipul narcisist, poate iti doresti o perna cu tine insuti... Eventual fa-i cuiva o farsa si impanzeste-i intreaga locuinta cu fata ta, chiar si dupa prima intalnire.

Posibilitatile sunt intr-adevar nelimitate!

DETALII PRODUS

  • Propria perna pufoasa, personalizata cu fata ta (sau a altcuiva)
  • Avem nevoie doar de o poza de calitate
  • Cuibareste-te langa o perna haioasa si unica
  • Cu fermoar, pentru o folosire cat se poate de usoara

Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon