0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Trandafirul din inima -- Cadoul perfect pentru EA image
  • Trandafirul din inima -- Cadoul perfect pentru EA
  • Trandafirul din inima -- Cadoul perfect pentru EA
  • Trandafirul din inima -- Cadoul perfect pentru EA

Trandafirul din inima -- Cadoul perfect pentru EA

Sapun handmade in cutie de lemn

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:

Cutia este realizata manual, din lemn, avand forma de inima si include un sapun in forma de trandafir. Interiorul cutiei este frumos decorat cu paie. Dupa primirea acestui cadou, EA va mirosi literalmente ca un trandafir.

Trandafirul pot fi folositi ca si sapun sau decoratiune, acesta fiind realizat 100% din sapun handmade. Nu se faramiteaza si poate fi pastrat pe termen nedefinit intr-un mediu uscat. Oriunde te afli si doresti sa te speli pe maini, foloseste petale de trandafir, care in contact cu apa se transforma in sapun normal, aromat. Trandafirul poate fi pastrat in geanta, bagaje sau in masina. Dar chiar si in cutie, pe raft, ca si obiect de decor.

Dimensiuni cu cutie cu tot: 12.5 x 7 x 13 cm
Greutate: 110 gr.
  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Femeia din viata ta cam are de toate? Sau esti in pana de idei, dar vrei sa ii daruiesti ceva care sa-i fie de folos si in acelasi timp sa exprime iubirea ta nemarginita?

Ce-ai zice de de un cadou organic, care sa-i aduca natura direct in baie, intr-o cutie eco-friendly? Ah da, si sa fie si un dar romantic. Adica all-in-one.

Ei bine, ultima fita in materie de aranjamente florale si produse de ingrijire a pielii sunt trandafirii din sapun in cutie! O cutie romantica, in forma de inima cu un superb trandafir rosu din sapun. Simbolism si utilitate intr-un singur cadou.

DETALII PRODUS

  • Cutie din lemn, in forma de inima di
  • Realizata manual
  • Interior decorat cu paie

  • Sapun handmade in forma de petale de trandafir rosu

Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon