Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!

Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Voucher Smuff.ro -- fii memorabil de fiecare data!
Ramai fantastic!
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

50.00 lei
Succes!

Defapt ce este Voucherul Smuff? 

Este alegerea ta de a oferi cadoul pe care si-l/o doreste, ocazia ta sa daruiesti fara stres, momentul liber de a va bucura de inovatia celor mai creative gagdeturi timp de 6 luni de zile. Livrarea se face in 3,1 minute!

Fara nopti nedormite petrecute gandindu-te la cadoul memorabil pentru cineva care are deja totul (din punctul tau de vedere), si cu Voucherul Smuff vei avea mai mult timp pentru lucrurile mai importante cum este celebrarea secundelor petrecute in relax!
Alege varianta ce se potriveste cel mai bine cu ocazia respectiva si fii sigur ca Smuff a reusit sa inghesuie magia daruirii in acest card super puternic! Va avea acces la toate, si ne referim inclusiv si festiv la TOATE gadgeturile senzationale din magazinul smuff.ro.

Nu mai sta pe ganduri, nu sta cu inima in dinti, ramai liber si daruieste magie pura in secunde!

*toate produsele noastre sunt originale, au garantie de minim 12 luni si promit sa te faca eroul evenimentului.

- Voucherul este un instrument care poate fi folosit exclusiv la achizitionarea de produse si servicii pe smuff.ro, prin aplicarea in cosul de comanda a codului de reducere asociat. 

- Codul de reducere aferent Voucherului are o valabilitate de 6 luni de la data achizitionarii sale.

- codul de reducere de pe Voucher este unic si se poate folosi o singura data, pentru o singura comanda plasata pe site-ul smuff.ro

- Se livreaza electronic, adica primesti codul in cateva minute pe email, dupa efectuarea platii online.

- Cel, cea sau cei care primesc Voucherul, vor putea alege orice produs de pe smuff.ro in urmatoarele 6 luni. Minunat, chiar perfect comod! Pentru ambele parti :)

- Conform legii, nu se acorda rest si nu se schimba contravaloarea reducerii in bani. Comanda plasata trebuie sa aiba valoare egala sau mai mare cu reducerea oferita, pentru a putea fi procesata.

- Codul de reducere de pe Voucher este unic si se poate folosi o singura data, pentru o singura comanda plasata pe site-ul smuff.ro, prin aplicarea in cosul de comanda a codului de reducere asociat. 

*daca doriti sa oferiti carduri cadou corporate, va rugam sa ne contactati si facem posibil ca angajatii, partenerii sau potentialii parteneri sa aiba parte de surprize minunate!

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff