Crabbie's Green Ginger -- faimosul vin verde de ghimbir

Crabbie's Green Ginger -- faimosul vin verde de ghimbir
Crabbie's Green Ginger -- faimosul vin verde de ghimbir
Crabbie's Green Ginger -- faimosul vin verde de ghimbir
Vin verde. Rosu este out!
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

109.00 lei
Succes!

Vinul rosu si alb, prea mult timp au dominat, masa de masa… ( si Roze-ul ascundandu-se incomod in umbre), e timpul sa introducem vinul verde, cu o nunata izbitoare venita direct din pielea strugurilor. John Crabbie, este autorul acestui vin din ghimbir de culoare verde, el fiind un explorator si un aventurier, care a facut comert din Orient. A importat condimente, ierburi si ghimbir, toate acestea folosindu-le mai apoi pentru a realiza vinul exceptional care trebuie gustat neaparat! Care sunt notele de aroma? Ganditi-va la un gust neted cu o atingere delicioasa de scortisoara, cuisoare orientale aromate, compozitie de vin matasos fara gist de lamaie verde. Probabil ati asociat deja acest gust cu culoarea verde, adevarat? Bucurati-va oaspetii cu acest vibrant Verdejo.

Vin verde cu ghimbir
ALC. vol. 13.5%
Cantitate: 700 ml vin exceptional
Culoare naturala verde.
Continut: ingrediente proaspete din intreaga lume, ghimbir, ciubotica-cucului, cuisoare aromate orientale, scortisoara, lamaie, mirodenie portocalie.

Un vin bun se cunoaste cu adevarat la o masa copioasa, iar vinul lui John Crabbie este cel care nu trebuie sa va lipseasca din paharele glorioase nici macar odata. 

Produsul face parte din categoria consumabile, particularitatile sale ne impun ca procedura de retur Cash-Back (14 zile) sa nu se aplice in acest caz (mai multe detalii).
Va rugam sa consumati alcool in mod responsabil. www.consuma-responsabil.ro

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff