Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze

Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Gliss -- Pentru iubitorii vinului alb si roze
Carafa vin alb 3 in 1
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

230.00 lei
Succes!

Cand vine vorba de decantare, de obicei se face doar cu vinurile rosii. Dar de ce am abandona vinul alb? Acceptam faptul ca decantarea vinului rosu este mai necesara, dar si aerarea vinurilor albe sau roze poate insemna o diferenta majora in gust si experienta.
Ca sa nu mai vorbim de aspectul vizual. Daca in timpul unei mese vinul rosu e asezat pe masa intr-o carafa superba, varianta lui alba ar trebui tratata similar, oferindu-i aceeasi grija si atentie, si nu tinuta in sticla.

Totusi cea mai importanta calitate a carafei Gliss este fraparea, a fost conceputa sa raceasca vinul fara a-l dilua. Trebuie doar sa adaugi cateva cuburi de gheata in tubul de inox care intra in carafa, rezultatul fiind un vin racit la temperatura ideala. Daca nu ai gheata la indemana, pastreaza tubul de inox in congelator, si astfel ai la indemana posibilitatea de racire rapida si constanta pentru un vin alb, prosecco, roze sau sampanie.

Un MUST pentru oricare iubitor de vin alb sau roze! Gliss!

  • Carafa moderna pentru vin alb, roze, prosecco, sampanie. Gliss!
  • Functie 3 in 1:
    • racire
    • aerare
    • servire
  • Material: sticla si inox
  • Dimensiuni aprox.: 33 cm x 11 cm

Gliss este o carafa pentru vin alb, ideala pentru degustarea si servirea acestei bauturi deosebite. Cu aceasta carafa de vinuri usoara, dar completa, aveti la dispozitie o carafa perfecta pentru a raci vinul si pentru a-l servi.

  • Cu cat un vin este mai dulce, cu atat el trebuie sa fie servit mai rece.
  • Vinurile mai tinere se servesc intotdeauna la temperaturi mai scazute decat vinurile mai vechi.
  • Trebuie tinut cont de faptul ca la turnarea vinului in pahare, temperatura acestuia poate urca cu 2-3 grade in cateva minute si poate creste in continuare, mai ales daca temperatura ambianta este destul de crescuta. De aceea se recomanda ca paharele sa se umple circa 2/3 cu vin, iar vinul sa fie servit la o temperatura mai mica cu 2-3 grade decat temperatura optima de servire.
  • Pentru fraparea vinurilor (racire realizata prin tubul de inox, la o temperatura de 4-7 grade Celsius) nu se utilizeaza congelatorul. Cu Aerato (decantor pentru vin rosu)  si Gliss, bautura se raceste treptat fara a fi diluat cu gheata. Minunat!

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff