0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional image
  • Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
  • Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
  • Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional

Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional

12 in 1

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:

Fii curajos si exploreaza! Cu trusa outdoor Survival Kit poti sa explorezi linistit necunoscutul, aceasta avand grija de tine. Doar agat-o de pantaloni sau de rucsac, iar in caz de nevoie desfa snurul paracord, care infasoara intreaga magie protectoare.

  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Cand iesim din jungla urbana, ce se intampla atunci? Cand in timpul drumetiei ne aventuram in locuri necunoscute, si pierdem notiunea timpului? Regulile se schimba. Poate va trebui sa cautam mancare, sa facem un foc etc. In intampinarea acestor situatii vine trusa Survival Kit.

Aceasta trusa outdoor 12 in 1, iti asigura tot ce ai nevoie pentru activitatile tale favorite in aer liber. E compacta si foaaaaarte usoara, pentru ca tu sa o poti lua cu tine oriunde. 

Instrumentele sunt infasurate intr-un snur paracord de 3 metri, iar odata desfacut iti dezvaluie un carabinier, vata de bumbac, folie de aluminiu, tampon cu alcool sanitar, plumbi, vartejuri, amnar, lama de cutit, carlige, plute si fire pentru pescuit.

Cu acest kit vei deveni destul de increzator, sa-ti iei si singur lumea in cap!

DETALII PRODUS

  • Trusa outdoor Kit extrem de supravietuire.
  • Compacta si usoara.
  • Instrumente incluse: snur paracord, carabinier, vata de bumbac, folie de aluminiu, tampon cu alcool sanitar, plumbi, vartejuri, amnar, lama de cutit, carlige, plute si fire pentru pescuit.

Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon