Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional

Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
Kit extrem de supravietuire -- Compact si multifunctional
12 in 1
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

75.00 lei
Doresc livrare SuperSmuff in Bucuresti (18.00 lei)
Succes!

Acest produs se poate livra si in 180 minute, intre orele 9-16, luni-vineri. Bifati casuta pentru a alege optiunea de livrare rapida in Bucuresti. Daca nu bifati, va livram comanda in 1-2 zile, oriunde in tara, cost curierat de la 13 lei sau gratuit la comenzi peste 299 lei.

Cand iesim din jungla urbana, ce se intampla atunci? Cand in timpul drumetiei ne aventuram in locuri necunoscute, si pierdem notiunea timpului? Regulile se schimba. Poate va trebui sa cautam mancare, sa facem un foc etc. In intampinarea acestor situatii vine trusa Survival Kit.

Aceasta trusa outdoor 12 in 1, iti asigura tot ce ai nevoie pentru activitatile tale favorite in aer liber. E compacta si foaaaaarte usoara, pentru ca tu sa o poti lua cu tine oriunde. 

Instrumentele sunt infasurate intr-un snur paracord de 3 metri, iar odata desfacut iti dezvaluie un carabinier, vata de bumbac, folie de aluminiu, tampon cu alcool sanitar, plumbi, vartejuri, amnar, lama de cutit, carlige, plute si fire pentru pescuit.

Cu acest kit vei deveni destul de increzator, sa-ti iei si singur lumea in cap!

  • Trusa outdoor Kit extrem de supravietuire.
  • Compacta si usoara.
  • Instrumente incluse: snur paracord, carabinier, vata de bumbac, folie de aluminiu, tampon cu alcool sanitar, plumbi, vartejuri, amnar, lama de cutit, carlige, plute si fire pentru pescuit.

Fii curajos si exploreaza! Cu trusa outdoor Survival Kit poti sa explorezi linistit necunoscutul, aceasta avand grija de tine. Doar agat-o de pantaloni sau de rucsac, iar in caz de nevoie desfa snurul paracord, care infasoara intreaga magie protectoare.

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff