Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te

Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te Play video
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Aroma Lab -- Experimenteaza si relaxeaza-te
Difuzor cu ultrasunete
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

169.00 lei
Succes!

Fa-ti propriul spa chiar la tine acasa si elimina tot stresul care te tine captiv in lumea reala. Inainte de asta insa, puneti halatul de Albert Einstein si realizeaza cele mai misto experimente de laborator cu aromele tale preferate.

Si asta pentru ca difuzorul Aroma Lab este exact ceea ce-ti trebuie, adica un dispozitiv ultrasonic ce te relaxeaza in fiecare moment al zilei prin distilarea atmosferei din jur. Sa nu mai zicem ca forma sa de sticla Borosilicata te va trimite exact cu gandul la experimentele stiintifice din liceu sau facultate.

  • Difuzor sylish din sticla borosilicata, cu ultrasunete
  • Pentru starea de ZEN sau Zzzzzzzen
  • Perfect ca dispozitiv ambiental
  • Profita mereu de aromele tale preferate
  • 6-8 ore de aburi relaxanti

Un difuzor din sticla stilata va face diferenta, si va fi exact elementul care iti lipseste din casa si din viata de zic cu zi. Odata pornit, acesta va lasa in urma sa doar vibratii de calm si liniste si tot ce trebuie sa faci este sa adaugi 60 de ml de apa si esentele preferate. Atat de usor!

Intre 6 si 8 ore vei fi transpus intr-o lume mai relaxata, plina de mister, cu arome de scortisoara, lavanda, menta sau cine stie ce mirosuri mai preferi tu.

Forma sa de sticla borosilicata (care se poate da si jos), in combinatie cu restul elementelor (un ventilator mic, silicon, lemn, partea electronica) se va fi potrivi de minune oriunde ai plasa-o, mai ales ca lumina led-ului pe care o emana va avea grija sa-ti lumineze mereu calea catre ea.

Ca efect, dopul din pluta isi va indeplini cu succes rolul, iar in cazul in care te ingrijorezi ca o sa fie prea mult pentru tine, vei avea la dispozitie doua module de functionare: in mod continuu si un mod de tip interval (30 secunde on/ 30 secunde off).

Se incarca via USB (1.1 m lungime cablu) si are o putere de 1.7 MHz. Atunci cand observi ca nu mai are apa la bord, sub 20 de ml, nu trebuie sa te ingrijorezi imediat deoarece Aroma Lab se inchide automat ca barbatul la slit cand ii este atrasa atentia de catre mama soacra.

Vine impachetat frumos intr-o cutie colorata, cu spuma pentru mai multa protectie si un manual de utilizare. Dimensiunile sale aproximative sunt 17.7 cm x 9.8 x 9.9 cm.

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff