Globuri Emoji -- Pentru un pom de Craciun trendy

Globuri Emoji -- Pentru un pom de Craciun trendy
Globuri Emoji -- Pentru un pom de Craciun trendy
Globuri Emoji -- Pentru un pom de Craciun trendy
Globuri Emoji -- Pentru un pom de Craciun trendy
Set de 6 bucati
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

65.00 lei
Succes!

Viata ta reprezinta doar retelele de socializare? Te pui la somn cu telefonul sub perna, te trezesti cu telefonul-n mana etc.? Foarte bine! Nu vrem sa fim noi parintii aceia responsabili care sa-ti spuna sa o lasi mai moale cu el si sa te concentrezi mai mult pe viata reala, insa am vrea sa-ti mentionam ca Sarbatorile de Craciun chiar iti bat la usa.

Pentru aceasta ocazie speciala, cu siguranta vei avea nevoie de emoji-ile tale preferate sub forma de ornamente de brad. Cele 6 fete minunate iti vor spune cateo poveste interesanta de fiecare data cand te vei uita la ele, si te pot tine treaz la fel de bine ca si un telefon. Asta daca combini momentul cu tona de ciocolata pe care o vei agata in brad.

  • Da-i un aer amuzant pomului de Craciun
  • Set de 6 globuri cu fete emoji
  • Finisaj auriu

Lumineaza-ti zilele de Craciun cu emojiurile favorite! 6 globuri aurii sub forma de ornamente, iti vor tine companie pe toata durata Sarbatorilor de iarna, si vor fi alaturi de tine zi de zi. Desi sunt niste fete amuzante realizate din poliester si masoara 8 cm fiecare, te vei putea bucura de ele neincetat, atat tu cat si musafirii tai. Le vei putea oferi in dar un winking face, un smiling face with heart-eyes, un face with tears of joy, un beaming face with smiling face, un kiss, un wink-wink sau o squinting face with tongue.

Le vor indragi cu siguranta, mai ales ca sunt asa de populare. Cantaresc doar 96 de grame, deci ai grija cum le tii in mana.

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff