Cathy -- Rucsacul protector

Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector Play video
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Cathy -- Rucsacul protector
Rucsac anti-furt cu alarma
 • 30 Zile Cash Back
 • Garantie 1 an
 • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

549.00 lei
Succes!

Stiai ca 65% dintre femei au fost la un moment dat victimele vreunui tip de hartuire? 23% au fost agresate sexual, 20% au fost urmarite sau supravegheate si lista continua. Rucsacul Cathy, gandit de designerii vestitului rucsac anti-furt Bobby, nu doar ca are grija de lucrurile tale, ci te si protejeaza in situatiile periculoase.

Apasand de doua ori primul buton de pe breteaua rucsacului, acesta declanseaza o alarma tipatoare, care sperie agresorul. Apasarea celui de-al doilea buton de doua ori va trimite o alarma silentioasa pe telefonul conectat prin intermediul aplicatiei Cathy. Pana la 3 persoane (presetate in aplicate) iti vor primi semnalul SOS si locatia exacta.

 • Rusac anti-furt de nadejde in situatii periculoase
 • Cu alarma tare de 120 db
 • Alarma silentioasa cu tehnologie integrata si aplicatie pe telefon
 • Fermoare ascunse si buzunar exterior
 • Banda reflectorizanta
 • Material rezistent la apa
 • Capacitate de 8 litri

Cathy, amica lui Bobby, poate fi acum si prietena ta cea mai buna chiar daca masoara 27 x 35 x 10.5cm (8 L volum) si cantareste doar 537 de grame. Chiar si cu dimensiunile acestea, tipatul ei de 120 db va speria orice hartuitor care va avea vreun gand necurat cu tine, iar buzunarele ascunse si fermoarul din spatele rucsacului vor face orice hot sa se gandeasca de doua ori inainte de a te fura.

Pentru a produce zgomotul respectiv, trebuie doar sa apesi de doua ori pe primul buton de pe breteaua ghiozdanului, iar in cazul in care vrei sa-ti chemi si cateva intariri, trebuie sa apesi tot de doua ori pe al doilea buton. Astfel vei putea comunica prin intermediul aplicatiei Cathy cu trei prieteni de-ai tai, gata sa-ti sara in ajutor oricand. Alarma silentioasa, mesajul de tip SOS si locatia exacta vor face posibil acest lucru. Tu trebuie doar sa-i adaugi in aplicatie pe cei mai fideli.

Daca iti faci griji ca te va prinde si vreo ploaie romantica in noapte, Smuff ti-ar spune sa nu-si faci griji nici in aceste cazuri, deoarece rucsacul Cathy respinge apa de pe materialul sau usor si dispune totodata de curele reflectorizante. Are greutatea optima oferindu-ti posibilitatea de a te plimba in spate cu el in, ore in sir, iar cand iti vei dori sa iei o pauza, il vei putea deschide cu usurinta avand mai multe unghiuri de deschidere.

Speram ca iti vei pune multe lucruri inauntru, deoarece este atat de compartimentat incat o sa fii mai organizat ca un tocilar. Sa nu uiti nici de laptop sau tableta ta de pana in 9.7". Ah, uitasem sa-ti spunem ca nici cu design-ul sau nu iti va fi rusine fiind unul foarte fashionable si in doua culori: negru si albastru. Destul de cool, nu?

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


 • Timpul de retur este de 30 zile
 • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff