0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui image
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui
  • Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui

Secret Onomastica box -- cadou de ziua numelui

Secretul Mariei, a lui Stefan, Gabriel...?

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:
  • Cadoul pentru care nu trebuie sa iti stresezi nici macar o unghiuta.
  • Cadoul atat de secret si misterios incat nici tu nu vei stii ce se afla in el, daramite cel care il primeste. 
  • Alege unul dintre cele doua cadouri A sau B, adauga in cos, la livrare introduci adresa si numele destinatarului (adresa ta de email si numarul destinatarului de telefon, la comentarii poti pune si numarul tau), platesti cu card si maine astepti sa fii cautat de Interpol. Clar..
  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Daca nu ai avut norocul sa te nasti intr-o zi cu aceasta gasca superba de Sfinti atunci ai norocul si forever onoarea sa le porti numele ( multumeste-le parintilor pentru acest privilegiu). Insa daca nu ai tu parte de nici un astfel de nume dar in gasca ta se nimereste un simpatic pe care-l cheama Gabriel, Maria, Stefan, Andrei, Gheorghe, Elena, Pavel, Constantin, Nicolae si evident trebuie celebrat cu cadouriiiiiiiiiiiii traZnite, multeeeeeeee, diferite. 

Numele-i nume, e sfant si la propriu si la figurat fiindca daca te cheama Andrei nu te-ar bucura sa apara vecinul de la parter cu cofetaria si sa te strige " Vlad, opreste muzica aia nebuna", da? Asadar cu atat mai mult daca porti un nume slavit, pai afiseaza-l, mandreste-te cu el, fa-l motiv de petrecere, un fel de "Gabriel's party, bit*hes!" sau " Maria, in the house make some noise!". 

Cand mergi la un party de onomastica, garantat si fara doar si poate nu mergi cu mana infipta in buzunar si "Buna, am venit." (unde iti sunt manierele??) Faci ala bala, portocala si selectezi un cadou ravnit, deluxe si Wow-wowwwwww de aici si asa te pornesti la drum. Daca esti tintit pe X cadou, cool, inseamna ca ai cercetat si punct ochit, punct lovit. In caz contrar, organizatia de cadouri secrete isi va face treaba miserioasa pentru tine. Un cadou misterios pentru un sfant? Ceva extravagant. Lasa-ne in mana aceasta misiune evlavioasa, presarata cu hahaha si "bai ce tareeeeeeeeee... Nu cred!!!" :p :p. 

De data aceasta va fi o experienta aparte. Cadoul pentru onomasticul tau va fi de vis fara ca tu sa te stresezi si implici prea mult. Doar cadouri funky-fresh de daruit, cu optiunea de a alege pentru Ea si pentru El, pe deasupra si impachetat fantastic, Metal.

Iti amintim ca in interiorul cadoului nici macar tu nu vei stii ce se afla, daramite cel care il primeste. Asadar procesul de decizie este astfel complet lipsit de vina si de vreo remuscare, stres! INSA!! daca esti identificat, tu vei fi EROUL Ei/ lui pentru luuuuuuuuuung timp, iti garantam. 

P.S: totul este super secret, adica nu va fi factura in colet (nu facem asa ceva, niciodata!), nu va fi pus autocolant cu pret (never-ever), nu va fi numele tau (in nici un caz nici pe AWB), nu vei putea fi identificat prin nici o singura cale (promitem solemn). Noi cei de la Smuff juram sa nu divulgam datele tale (oricum... GDPR... siguranta dubla pentru tine.) 

Chiar si asezati pe artificiile de la party, NICI ATUNCI nu dam informatii! NU NU si nu!

XoXo, noi suntem spiridusii tai traZniti si Zanele diafane. Esti cu noi? Trimite ACEL cadou din suflet!

DETALII PRODUS

  • Secret N-A-M-E day box
  • Cadoul surpriza, atat de surpriza incat nici macar tu nu stii ce se afla in el 
  • Alege una dintre variante, A- pentru Ea sau B- pentru El. 
  • Ambele sunt impachetate spectaculos = Metal 
  • Cadoul este deja gata impachetat (nu trebuie sa alegi impachetare la finalizarea comenzii)
  • Cadoul guilt-free! Demn de Saint`s world! Pachetele contin produse super tari, alese cu atentie si fara vulgaritati.
  • Trimite direct catre destanitarul minunat, lanseaza comanda si noi ne ocupam de tot restul. Misiunea secreta Onomastica 2021!
  • Recapitulare cand trimiti prin curier direct destinatarului:
1.IMPORTANTa de grad 2 - la date de livrare vine adresa destinatarului 
2. IMPORTANTa de grad 3 - numele sa fie al destinatarului
3. IMPORTANTa de grad 4 - numarul de telefon sa fie al destinatarului
4. IMPORTANTa de grad 1 - adresa de email sa fie a ta
5. IMPORTANTa de grad 5 - sa mentionezi numarul tau de telefon in sectiunea "mesaje" catre noi, sa te sunam pentru un mic chit-chat si confirmare :)
6. IMPORTANTa de grad 6 - poti cere gratuit sa adaugam un mesaj personal
7. IMPORTANTa de grad general - cand trimiti de oriunde din lume spre o adresa in Bucuresti, poti alege livrare in max 3 ore (bifeaza optiunea si plaseaza comanda pana in ora 15:00)
8. IMPORTANTa de grad general - pe nivel national cand plasezi comanda pana in ora 15:00, ajunge comanda in ziua urmatoare (inclusiv sambata daca doresti.)
Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon