0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Vouchere & reduceri

Ai parcurs aproape intregul site si tot ai ramas in pana de idei? Trebuie sa-i faci un cadou unei persoane pe care poate n-o cunosti deloc? ... sau dimpotriva, o cunosti prea bine si cea mai buna varianta este sa-si aleaga cadoul.
(sau poate doar vrei sa le arati recunostinta sau iubirea ta, dar in termeni monetari?)

Ei bine, relaxeaza-te prietene (putin) frenetic, deoarece acum poti trimite destinatarul norocos intr-o aventura dupa cadouri online, folosind Cardul Cadou Smuff. Cu asta te asiguri ca persoana respectiva primeste exact ceea ce si-a dorit.

In loc sa mutilam o padure mica, mai degraba trimitem voucherele prin e-mail, tu putand decide daca sunt trimise instant (la ora 17:00) sau la o anumita data. Insa daca chiar ai nevoie de ele in forma fizica, alege varianta `cu livrare in format fizic`.

Important: Voucherele cadou trimise in format electronic, adica pe e-mail se pot plati doar online cu card. Stim ca stiti, dar trebuie sa mentionam.
-------

Termeni si conditii

  • Voucherele Cadou Smuff.ro sunt vandute pe baza Termenilor și condițiilor generale.
  • Voucherele Smuff se pot aplica atat la pretul produselor, cat si la taxele de livrare sau de impachetare in cazul comenzilor lansate pe Smuff.ro.
  • Voucherele tip Card Cadou Smuff nu se pot utiliza pentru achizitionarea altor Vouchere Cadou Smuff. Ne pare rau!