Page content

Cadouri corporate si business


Suntem pregatiti si bucurosi sa iti oferim o gama larga de optiuni pentru cadouri business si promotionale corporate. 

Si nu ne oprim aici! Dorim sa venim in ajutorul tau ca sa fii inovator in comunicare. Ne provocam sa-ti fim parteneri in a face lumea sa vorbeasca despre compania sau serviciile tale. 

Branding? Campanii promotionale? Fidelizarea clientilor sau a angajatilor? Trendsetter? Oricare ar fi obiectivele tale, iti sustinem ideile inspirate cu o selectie premium de gadgeturi unice. Echipa Smuff Business-2-Business are acces la cei mai puternici producatori si furnizori in materie de gadget din toata lumea (inclusiv kickstarter), accesorii de design pentru locuinta, accesorii profesionale pentru birou, promotionale high-end si high-tech. 

Personalizare 

Impreuna gasim cadourile potrivite si materialele promotionale captivante, prin care sa definesti, sa te diferentiezi, sa impresionezi si sa rastorni conventionalul.

Oferim de asemenea servicii superioare de personalizare a produselor si e-vouchere, potrivite pentru nevoile tale sau ale clientilor tai. 

Comenzi B2B

Prin reteaua noastra de furnizori, avem acces la mult mai multe produse decat cele de pe site. Trimite un e-mail la b2b@smuff.ro, completeaza formularul de mai jos sau suna-ne la 0740.456.127 oferindu-ne cat mai multe informatii care ne vor ajuta sa  pregatim exact ceea ce cauti. Spune-ne despre:
- caracteristicile produsului
- cantitate
- publicul vizat
- bugetul dedicat
- termen de livrare 

Multumim,

Smuff Business-2-Business