0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Impachetare cadou

SERVICII PREMIUM DE IMPACHETARE CADOU


Ai gasit cadoul perfect, dar te chinui sa-l faci cat mai prezentabil, cat mai frumos, cat mai chic? Asta fara sa-ti petreci toata ziua gandindu-te la alternative? Adauga una dintre minunatele noastre optiuni de impachetare, si alege-te cu un pachet classy, numa' bun de oferit ca si cadou. La check-out poti alege sa iti impachetam tot coletul sau produsele separat, cum ai tu nevoie. 

Super Metalic -- un strop de classy, atat pentru barbati, cat si pentru femei stilate
Super Gold -- o impachetare "pretioasa", care iti incanta ochii
Angel Rose -- Hartie ”angelica”, de culoare roz perlat, ideala pentru o persoana cu gusturi rafinate
Indigo -- Cea mai barbateasca impachetare de la Smuff, intunecata ca cerul unei nopti senine
Paradise -- Un design extraordinar de trendy, cu frunzis. Vibe-uri tropico-happy, inedite pentru un gust care prefera ceva mai exotic.
N@spa© -- Estetica uratului în ambalarea cadourilor achizitionte online a devenit realitate odata cu ambalajele N@spa©. Vorbim aici despre un haos organizat, extrem de funny si inedit pentru El, Ea cu simtul umorului bine dezvoltat. 

foto
video

Cum am ales aceste combinatii si ce recomandam cadourilor tale? Iata cateva smecherii.

In cazul in care ai de oferit un cadou seara, nu ezita sa alegi impachetarea Indigo, care, pe langa faptul ca emana respect, dauaga si un strop de misticism.

Pe de alta parte, dacacdoar lasi intr-un mod fin si lejer un cadou pe masa de mic dejun, alege Angel Rose pentru un plus de finete si propetime. 

Pentru Super Metalic si Super Gold am ales hartii si mai pretentioase, cu greutate si cu mesaj hotarat, elegant si solemn. 

Despre Paradise, putem spune ca invaluie orice dorinta, in oricare parte a zilei.
Cand vine vorba de N@spa©... Ei bine, nu luam viata prea in serios. Acum poti oferi cadourilor tale o nota personala cu Serviciul Original Anti-Impachetare de la Smuff. Invelite dezordonat in hartie colorata sifonata și de diverse tipuri, lipite cu scoci neuniform, cu stickere rupte pe alocuri si cu pete de vopsea chiar, coletele ambalate N@spa© reprezintă modalitatea prin care un cadou inestetic si dezordonat ascunde gestul frumos si intentiile de bine aflate in spatele simplei daruiri. Consideram ca acest tip de ambalare se adreseaza unui public tanar, pus pe glume si pe daruirea de cadouri originale. Cadouri care cu siguranta nu vor fi uitate niciodata.