0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Informatii livrare

 1. Livrarea este gratuita pentru toate comenzile peste 299 lei si se face prin curierat rapid Fan Courier sau GLS. Transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii. In momentul expedierii vei primi un email sau SMS cu nota de transport(AWB) a coletului pentru a putea urmari starea coletului tau. Livrarea pachetului se va face la adresa de destinaţie pentru care s-a făcut comanda.
  In cazul in care se opteaza pentru livrare sambata, transportul se va face exclusiv prin curier rapid Fan Courier Romania. 

  Smuff.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.

  In cazul in care, ulterior plasarii comenzii pe site, clientul renunta la o parte din produsele adaugate initial sau alege sa returneze o parte din produse, astfel incat valoarea comenzii scade sub 299 lei, clientul se angajeaza sa achite contravaloarea transportului asociata modalitatii de livrare selectata. 

 2. Livrarea comenzilor cu valoare mai mica de 299 lei:

  Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid: Fan Courier (livrare sambata) si GLS cu costurile aferente, afisate in cosul de produse si in pagina de confirmare a comenzii (18 lei).

  Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare.

  Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania in care se afla sediile GLS, respectiv Fan Courier Romania.

  Smuff.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.

  Daca nu veti fi gasit la adresa mentionata veti fi contacta telefonic de catre firma de curierat.

  Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.

 3. Livrarea Coletelor in Perioada Sarbatorilor de Iarna

  In zilele de 24 si 31 decembrie livrarea coletelor se efectueaza cu program normal pana la orele 17:00.

  Coletele preluate de curier in data de 24 decembrie se vor livra in 29 decembrie iar cele in preluate de curier in data de 31 decembrie se livreaza in data de 5 ianuarie.

  In zilele de 24 respectiv 31 decembrie preluarea coletelor are loc maxim pana la orele 12:00.