0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Ambalaje intenționat urâte pentru clienții cu simțul umorului

Estetica urâtului în ambalarea cadourilor achiziționte online a devenit realitate odată cu ambalajele Nașpa© de la smuff.ro.

Pentru prima oara în România, un shop online a lansat împachetarea inestetică a propriilor produse, cu scopul de a crește elementul surpriză atunci când cadourile sunt livrate către destinatarii lor.

”Prin acest mod ne dorim să revoluționăm modul în care sunt privite cadourile smuff.ro. Clienții noștri pot alege produse traZnite și gadgeturi de ultimă generație, ieșite din comun, ce pot fi împachetate urât în mod intenționat pentru prietenii cărora le fac cadou. Când primești un dar ingenios, dar al cărui ambalaj ți-e parcă frică să-l desfaci, satisfacția primirii cadoului e mai mare. Desigur, nu renunțăm la împachetările clasice, frumoase ori elegante, însă ambalajul Nașpa© este un urât special, acela care contează și impresionează de fiecare dată. Este ca o simfonie a urâtului”, declară AnnaMaria Balogh, managerul magazinul de cadouri smuff.ro.

Învelite dezordonat în hârtie colorată șifonată și de diverse tipuri, lipite cu scoci neuniform, cu stickere rupte pe alocuri și cu pete de vopsea chiar, coletele ambalate Nașpa© reprezintă modalitatea prin care un cadou inestetic și dezordonat ascunde, în fapt, gestul frumos și intentiile de bine aflate în spatele simplei dăruiri.

Specialiștii în cadouri trăznite de la smuff.ro consideră că acest tip de ambalare se adresează unui public tânăr, pus pe glume și pe dăruirea de cadouri originale. Cadouri ce cu siguranță nu vor fi uitate niciodată.

”Clienții nostri au anumite așteptări de la noi, întrucât i-am obișnuit astfel de-a lungul timpului. Odată cu lansarea împachetării Nașpa© am dat startul unei noi povești inedite a shopping-ului online din România. Și serviciul va fi 100% gratuit până la finele verii, pentru ca toți clienții noștri să poată oferi fără costuri suplimentare cadouri sau surprize plăcute, ambalate... neplăcut”, a completat AnnaMaria Balogh.

Estetica uratului în ambalajele pentru cadouri

Trendul inițiat de specialiștii în cadouri de la smuff.ro are la bază modernismul, curentul artistic ce neagă tradiția și care a dat naștere esteticii urâtului. Cu siguranță va amintiți de Tudor Arghezi, care a adus primul noțiunea de estetică a urâtului în poezia românească prin volumul de poezii “Flori de mucigai”, atât de ”apreciat” de absolvenții de liceu la examenul de Bacalaureat.

Quasimodo, din “Notre Dame de Paris” al lui Victor Hugo, inclusiv Gollum, din trilogia ”Lord of the Rings”, personaje inestetice, dar de o calitate indubitabilă, sunt reprezentanții cultului esteticii urâtului, pe care cei de la smuff.ro au transpus-o acum în ambalarea cadourilor dedicate celor dragi.

Experți în cadouri trăznite

Smuff.ro este shop-ul online cel mai apreciat la nivel de țară în materie de gadget-uri și cadouri inedite. În cei zece ani de activitate pe piața românească, smuff.ro a inițiat trenduri care au dus la dezvoltarea unei piețe de nișă a shoppingului online și a dăruirii de cadouri speciale.

În București, smuff.ro face chiar și livrări de urgență, în timp record, prin serviciul SuperSmuff, prin intermediul căruia cadourile sau comenzile ajung la orice destinație din capitală în maximum 120 de minute.

Gama de produse este renoită saptămânal (de la căni care amestecă automat băutura până la drone, încărcătoare wireless sau bere albastră și apă neagră).

Echipa Smuff e formată din ”prințese ale gadgeturilor”, care se ocupă de preluarea comenzilor și de customer support, o Zână a comenzilor corporate, responsabilă cu diverse campanii ieșite din comun, iar când vine vorba de comunicare externă, Zmeul comunicării controlează situația.

Kitul de presă poate fi downloadat aici.