0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Vogue Tech -- VR, Audio, Charger, Sound image
  • Vogue Tech -- VR, Audio, Charger, Sound

Vogue Tech -- VR, Audio, Charger, Sound

Gadgeturi de la Vogue

Produs indisponibil.

Alege sa traiesti in lumea gadgeturilor, o lume plina de posibilitati care usureaza viata, ba chiar reda o stare de bine si de confort nemargint. Fiecare dintre aceste elemente tech de ultima generatie, nu doar vin ambulate in calitate superioara in exterior ci si interiorul lor. 

  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Imediat dupa functii, vine forma si aparenta, motiv pentru care tot mai multe articole tehc sunt asamblate si modelate sa se potriveasca caselor noastre. Setul de 4 device-uri ultra moderne marca Vogue, care urmeaza sa vi le prezentam, sunt gandite si finisate cu precizie estetica pentru zona noastra de confort si zilele de tip “on the run”: ochelari VR, boxa wireless cu powerbank, hub de incarcare USB si casti wireless.

1.  Vogue ochelari VR --  sunt asamblati cu spuma moale pentru confort maxim. Include o banda reglabila, care asigura o potrivire extrem de precisa pentru fiecare utilizator. Lentilele acrilice pot fi reglate cu usurinta (58 cm – 72 cm)  pentru a va asigura ca priviti continutul in cel mai perfect mod posibil. Include si telecomanda pentru a naviga pe telefon in timp ce utilizati ochelarii de realitate viruala.

2.  Boxa wireless Vogue 6W -- combina doua functii esentiale ale vietii moderne:  sunet si baterie externa pentru incarcarea accesoriilor tehnologice. Difuzorul utilizeaza conexiunea fara fir BT 3.0 si are o distanta de operare de pana la 10 metri. Bateria de 4000 mAh va permite sa redati muzica de pana la 10 ore sau sa incarcati full doua telefoane mobile.

3.  Hub de incarcare USB -- tehnologia si moda sunt imbinate in acest hub de incarcare USB. Vine incorporat cu 3 porturi USB si unul de tip C 2.0 care incarca gadgeturi de ultima generatie. Puterea lui totala este de 4.1A.

4.  Casti wireless audio – sunt conceput ca sa acopere in totalitate urechea, cu o tesatura moale pe dinafara iar pe dinauntru PU confortabil pe pernitele ei si o banda de protectie ideala pentru uz frecvent. Catsile pot fi in doite in diverse pozitii astfel ca in timp ce calatoriti pe puteti aseza in bagajele deja pline cu usurinta. Castile Vogue utilizeaza BT 4.0 pentru o conexiune optima de pana la 10 metri. Detine o baterie de 200 mAh pentru a asculta bassul vostru preferat timp de 6 ore incontinuu. Are si o functie de hands-free pentru a raspunde la apeluri si un cablu micro USB. 

DETALII PRODUS

Vogue Tech

Gama Vogue Tech contine: Ochelari VR, Casti wireless, Boxa wireless, Hub de incarcare USB.

Fiecare detaliu, cat de mic este prezentat in descrierea produselor :).

Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon