0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Cadouri corporate si business


Suntem pregatiti si bucurosi sa va oferim o gama larga de optiuni pentru cadouri business si cadouri promotionale corporate, la preturi de distribuitor.

[Contacteaza-ne azi la [email protected] sau la 0756 837 310 si 0740 456127]

Si nu ne oprim aici! Dorim sa venim in ajutorul vostru ca sa fiti cei mai inovatori in comunicarea cu partenerii vostri si servirea lor. Ne provocam sa va fim parteneri in a face lumea sa vorbeasca despre compania sau serviciile voastre.

Branding? Campanii promotionale? Cadouri business, giveaway original, mesaj puternic si ne-mai-vazut? Fidelizarea clientilor sau a angajatilor? Trendsetting? Oricare ar fi obiectivele, va sustinem ideile inspirate cu o selectie premium de gadgeturi si obiecte creative, unice in tara si de efect senzational, alese dupa preferinte. Timpul de livrare este de de 1-3 zile inclusiv pentru cantitati mari, sau maxim de 7 zile lucratoare.

Echipa Smuff Business-2-Business are acces la cei mai puternici producatori si furnizori in materie de gadgeturi, cadouri de ultima generatie, produse promotionale inedite si creative din toata lumea (inclusiv Kickstarter), accesorii de design pentru locuinta, accesorii profesionale pentru birou, promotionale high-end si high-tech.

Totodata produsele ECO sunt un punct forte pentru noi, echipa smuff b2b.

Personalizare

Impreuna gasim cadourile potrivite si materialele promotionale captivante, prin care sa va definiti, sa va diferentiati, sa impresionati si sa rasturnati conventionalul.

Oferim de asemenea servicii superioare de personalizare a produselor (doar pentru linia SMUFF B2B) si e-vouchere, potrivite pentru nevoile interne sau ale partenerilor si clientilor voastre.

[Contacteaza-ne azi la [email protected] sau la 0756 837 310 si 0740 456127]

Comenzi B2B

Prin reteaua noastra de furnizori, avem acces la mult mai multe produse decat cele de pe site, plus echipa de Smuff B2B alege atent produsele speciale cu suprafata de personalizare adecvata.

[Contacteaza-ne azi la [email protected] sau la 0756 837 310 si 0740 456127]