0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Cadouri corporate si business

Suntem pregatiti si bucurosi sa va oferim o gama larga de optiuni pentru cadouri business si cadouri promotionale corporate, la preturi de distribuitor.

Si nu ne oprim aici! Dorim sa venim in ajutorul vostru ca sa fiti cei mai inovatori in comunicarea cu partenerii vostri si servirea lor. Ne provocam sa va fim parteneri in a face lumea sa vorbeasca despre compania sau serviciile voastre.

Branding? Campanii promotionale? Cadouri business, giveaway original, mesaj puternic si ne-mai-vazut? Fidelizarea clientilor sau a angajatilor? Trendsetting? Oricare ar fi obiectivele, va sustinem ideile inspirate cu o selectie premium de gadgeturi si obiecte creative, unice in tara si de efect senzational, alese dupa preferinte. Timpul de livrare este de de 1-3 zile inclusiv pentru cantitati mari, sau maxim de 7 zile lucratoare.

Echipa Smuff Business-2-Business are acces la cei mai puternici producatori si furnizori in materie de gadgeturi, cadouri de ultima generatie, produse promotionale inedite si creative din toata lumea (inclusiv Kickstarter), accesorii de design pentru locuinta, accesorii profesionale pentru birou, promotionale high-end si high-tech.

Totodata produsele ECO sunt un punct forte pentru noi, echipa smuff b2b.

Personalizare

Impreuna gasim cadourile potrivite si materialele promotionale captivante, prin care sa va definiti, sa va diferentiati, sa impresionati si sa rasturnati conventionalul.

Oferim de asemenea servicii superioare de personalizare a produselor (doar pentru linia SMUFF B2B) si e-vouchere, potrivite pentru nevoile interne sau ale partenerilor si clientilor voastre.

Comenzi B2B

Prin reteaua noastra de furnizori, avem acces la mult mai multe produse decat cele de pe site, plus echipa de Smuff B2B alege atent produsele speciale cu suprafata de personalizare adecvata.

Trimiteti cu incredere un e-mail la [email protected], completati formularul de mai jos sau sunati-ne pentru cereri urgente la 0740.456.127 oferindu-ne cat mai multe informatii care ne vor ajuta sa pregatim exact ceea ce cautati.
+ livram si in alte tari decat Romania. Inclusiv cele cu procedura vamala.

Contactati-ne la [email protected] si [email protected] sau sunati la +40.740456127

Spuneti-ne despre:
- caracteristicile produsului
- cantitate
- publicul vizat
- bugetul dedicat
- termen de livrare

Multumim,

Smuff Business-2-Business
[email protected]
[email protected]
+40.740456127