0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Ai parcurs aproape intregul site si tot ai ramas in pana de idei? Trebuie sa-i faci un cadou unei persoane pe care poate n-o cunosti deloc? ... sau dimpotriva, o cunosti prea bine si cea mai buna varianta este sa-si aleaga cadoul.
(sau poate doar vrei sa le arati recunostinta sau iubirea ta, dar in termeni monetari?)

Ei bine, relaxeaza-te prietene (putin) frenetic, deoarece acum poti trimite destinatarul norocos intr-o aventura dupa cadouri online, folosind Cardul Cadou Smuff. Cu asta te asiguri ca persoana respectiva primeste exact ceea ce si-a dorit.

In loc sa mutilam o padure mica, mai degraba trimitem voucherele prin e-mail, tu putand decide daca sunt trimise instant (la ora 17:00) sau la o anumita data. Insa daca chiar ai nevoie de ele in forma fizica, alege varianta `cu livrare in format fizic`.

Important: Voucherele cadou trimise in format electronic, adica pe e-mail se pot plati doar online cu card. Stim ca stiti, dar trebuie sa mentionam.
-------

Termeni si conditii

  • Voucherele Cadou Smuff.ro sunt vandute pe baza Termenilor și condițiilor generale.
  • Voucherele Smuff se pot aplica atat la pretul produselor, cat si la taxele de livrare sau de impachetare in cazul comenzilor lansate pe Smuff.ro.
  • Voucherele tip Card Cadou Smuff nu se pot utiliza pentru achizitionarea altor Vouchere Cadou Smuff. Ne pare rau!
------
In data de 28 Septembrie avem un cod pentru cadou pentru cei care urmaresc Smuff pe Instagram. Acesta aduce la o comanda minima de 100 lei un cadou surpriza.
Campania are o durata de 30 zile, cadourile nu se pot monetiza, schimba sau returna.

In vederea personalizarii Voucherului Cadou, avem nevoie doar de cateva informatii, iar de tot restul ne ocupam noi!
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon