0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori image
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori
  • Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori

Kit Arduino -- Robotica pentru incepatori

Bronze sau Platinum

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:

  • Un kit special creat pentru cei care vor sa inceapa programarea pe platforma Arduino.
  • Contine o carte pentru incepatori si o serie decomponente brick special gandite ca sa incepi foarte simplu.
  • Fiecare componenta vine cu un conector special gandit special pentru conectarea simpla la Arduino, fara lipire.
  • Intra in lumea ROBOFUN!

  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Placa Arduino este una dintre cele mai simplu de utilizat platforme cu microcontroller. Te poti gandi la aceasta ca la un minicalculator (are puterea de calcul a unui computer obisnuit de acum 15 ani), fiind capabila sa culeaga informatii din mediu si sa reactioneze la acestea. In jurul lui Arduino exista un ecosistem de dispozitive extrem de bine dezvoltat. Orice fel de informatie ti-ai dori sa culegi din mediu, orice fel de conexiuni cu alte sisteme ai avea nevoie, exista o sansa foarte mare sa gasesti un dispozitiv pentru Arduino capabil sa iti ofere ceea ce ai nevoie. In cazul Arduino, totul este foarte simplu de utilizat. Ai nevoie de circa 5 minute ca sa iti instalezi mediul de dezvoltare si sa scrii primul tau program pe Arduino. Nu este necesar sa lipesti fire, tot ce ai nevoie este un port USB liber.

DETALII PRODUS

Aceste kit-uri sunt special create pentru cei care vor sa dezvolte proiecte folosind platforma Arduino. 

Contin cate o carte "Arduino pentru Incepatori" in limba romana si o serie de componente brick special gandite pentru utilizare extrem de facila. 

Fiecare componenta este prevazuta cu un conector special gandit special pentru conectarea simpla la Arduino, fara a necesita lipire cu fludor si letcon.

Puteti alege intre kit-ul Bronze si cel Platinum. 

Ambele kit-uri au cate doua variante: cea cu placa Arduino UNO R3 inclusa, sau pentru cei care detin deja aceasta placa sau una similara, exista varianta de kit fara placa.

Kit-ul Bronze intreg contine urmatoarele elemente: placa Arduino UNO R3, o carte "Arduino pentru Incepatori" in limba romana, un buton brick, un minidifuzor brick, un led galben brick, un led verde brick, un led rosu brick, un led albastru brick, un senzor de lumina brick, un breadboard, fire de conectare brick, 

Kit-ul Platinum intreg contine urmatoarele elemente: placa Arduino UNO R3, o carte "Arduino pentru Incepatori" in limba romana, un buton brick, un minidifuzor brick, un led galben brick, un led verde brick, un led rosu brick, un led albastru brick, un senzor de lumina brick, un breadboard, fire de conectare brick, senzor temperatura brick, senzor umiditate brick, led multicolor brick, led bicolor brick, senzor de alcool brick, ecran LCD shield, senzor magnetic brick, magnet neodymium, tranzistor tip122 brick, motor electric de curent continuu, senzor vibratii brick, senzor telecomanda infrarosu brick, si o telecomanda led infrarosu brick.

Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon