Barometru glob pamantesc -- Furtuna in lume

Barometru glob pamantesc -- Furtuna in lume
Barometru glob pamantesc -- Furtuna in lume
Barometru glob pamantesc -- Furtuna in lume
Barometru glob pamantesc -- Furtuna in lume
Barometru meteo
 • 30 Zile Cash Back
 • Garantie 1 an
 • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

155.00 lei 175.00
Doresc livrare SuperSmuff in Bucuresti (18.00 lei)
Succes!

Acest produs se poate livra si in 180 minute, intre orele 9-16, luni-vineri. Bifati casuta pentru a alege optiunea de livrare rapida in Bucuresti. Daca nu bifati, va livram comanda in 1-2 zile, oriunde in tara, cost curierat de la 13 lei sau gratuit la comenzi peste 299 lei.

Urasti televizorul mai ceva ca internetul, dar parca nu ai de ales cand vine vorba despre vreme? Daca da, atunci nu-ti mai fa atatea griji din pricina asta deoarece acum ai posibilitatea sa fii propriul tau meteorolog.

Barometrul Glob Pamantesc se foloseste de cele mai misterioase metode pentru a-ti prezice vremea mai ceva ca Oracolul Tibetan. Nu credem ca acest glob magic va da gres pentru ca a fost folosit chiar de Charles Darwin (bine, nu exact acest glob) in expeditia sa catre insulele Galapagos, si de catre vasele maritime inca din anul 1750. Deci cu siguranta o sa te descurci si tu, poate chiar de 2 ori mai bine!

 • Barometru superb in forma de glob pamantesc
 • Prezice vremea in stil old fashion
 • Design superb, perfect ca si element decorativ
 • Cristalele isi schimba forma si lichidul se incetoseaza in functie de vreme
 • Nu te mai baza pe articulatiile bunicii pentru a prezice vremea
 • Potrivit pentru a-l implica intr-o piesa de teatru cu Charles Darwin

Acest glob magic, unic si decorativ, iti va spune vizual cat de urata sau buna va fi vremea, astfel incat tu sa fii cu un pas inaintea ei. Cristalele din interior vor prinde alte forme odata cu schimbarea starii atmosferice, asa incat atunci cand acestea vor fi vizibile, afara se va instala umiditatea si vremea cetoasa. Cand apa este tulbure iar cristalele mici, afara se va porni o furtuna furioasa mai ceva ca o nevasta. Iar cand totul va fi vizibil si clar, inseamna ca te vei putea bucura de un cer senin si limpede.

Barometrul vine impachetat intr-un ambalaj luxos si are sustinerea unui suport de sticla, pentru a putea fi plasat in orice loc. Va arata de minune insa pe pervazul geamului, timp de minim 2 saptamani (pentru acomodare), deoarece acesta va functiona mult mai bine acolo datorita comunicarii directe cu vremea.

Cantareste doar 442 gr, respectiv 916 gr (impachetat) si contine precum material: sticla si un lichid misterios.

Dimensiuni aprox.: 14.5 x 10 x 19 cm.

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


 • Timpul de retur este de 30 zile
 • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff