Boxa Bamboo X -- Sunet natural

Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural Play video
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Boxa Bamboo X -- Sunet natural
Speaker ECO single sau double
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Estimat de livrare: 5 zile

197.00 lei
Succes!

Vrei sa auzi sunete naturale scoase de obiecte naturale? S-a facut! Si nu, nu ne referim la cantatul din frunza sau la alte metode traditionale. Ne referim la boxele de la Smuff din bambus natural care combina calitatea sunetului cu designul stilat.

Fie ca gatesti, fie ca faci dus, sau fie ca pur si simplu te pregatesti de o seara romantica impreuna cu iubita ta, in fundul gradinii, muzica care va iesi din aceste boxe va imbunatati atmosfera de 10 ori mai mult.

  • Bambus natural
  • Material textil sustenabil
  • Boxa single de 5W sau boxa double de 10W
  • Performanta de sunet extraordinara

Realizate dintr-un bambus durabil, rezistent (carcasa) si restul dintr-o combinatie de bumbac organic (30%), canepa (40%) si PET reciclat (30%), aceste boxe folosesc componente de inalta calitate pentru a garanta o viata lunga si frumoasa.

Ai si doua variante la dispozitie, una care joaca la dublu si sunetul bubuie cu o putere de 10W, are o baterie de 2.200 mAh si canta pana la 6 ore pe o singura incarcare, si una simpla ce te mangaie melodios cu o putere de 5W, o baterie de 1.500 mAh, si 8 ore de cantat pana cand ii faci cunostinta cu o sursa de curent pentru a se incarca.

Se folosesc de tehnologia BT 4.2, adica Bluetooth versiunea 4.2 ce ajuta la o viteza mai buna si se conecteaza cu alte dispozitive ce stau la distante de pana in 10 metri.

Boxa single masoara 5.5 x 8.5 x 18.5 cm si are o greutate de 423 gr, unde doar bateria cantareste 90 de gr. Aceasta este de tip Li-ion si este eco.

Boxa double masoara 5.0 x 5.8 x 12 cm, are o greutate totala de 275 gr, si separat, bateria tot 90 de gr cantareste. Bineinteles ca este este tot de tip Li-ion.

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff