0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
The "Me" box -- cel mai independent secret image
  • The "Me" box -- cel mai independent secret
  • The "Me" box -- cel mai independent secret
  • The "Me" box -- cel mai independent secret
  • The "Me" box -- cel mai independent secret
  • The "Me" box -- cel mai independent secret

The "Me" box -- cel mai independent secret

Un secret pentru mine

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:
  • Cadoul secret care ti-l faci Tu si din ziua in care ai plasat comanda, iti va sta gandul doar la el... "Oare ce este menit sa fie al meu?"
  • Cadoul atat de secret si misterios incat nici tu nu vei stii ce se afla in el
  • Adauga in cos, la livrare introduci adresa Ta, numele tau si tot ce ai tu mai pretios. 
  • Un lucru va divulgam totusi, este important: 
    Impachetarea N@spa este un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si inclus in pret. Nu este nevoie sa mai adaugi alta impachetare. Valoarea produselor este aproximativ valoarea simpla a cumparaturilor, sau mai mare.
  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Inimioare, iubire, dragoste, giugiuleli, gogosici, praf de stele, nu se afla chiar in dispozitia ta actuala? Este mai mult decat perfect (poate nici nu iti plac si nu te caracterizeaza). 

Baby, nu ai partener/partenera in perdioada aceasta, chill.. nu este o tragedie ca nu topai de bucurie la bratul cuiva, no worries, este foarte ok sa ramai solo, tu cu tine, tu si lumea mare la picioarele tale, si sa nu uiti de capacitatea ta, de responsabilitatea ta, de obligatia ta de a te rasfata prin orice cale. Love is love, si cea mai importanta iubire este cea catre tine insuti! Never forget!

Ai timp sa iti acorzi mai multa atentie, sa iti schimbi total atitudinea vis-a-vis de tine si poti sa incepi prin a face asta reamintindu-ti urmatoarele: 

* Sarbatoreste-te natural. Iubeste-ti corpul si pielea ta
* Fa cel putin un lucru frumos si benefic pentru tine
* Surprinde-te cu un cadou surpriza din cand in cand

Incepem prin a te intreba:
Cine este cea mai importanta persoana din viata ta? :)
... si pls nu te grabi sa dai un raspuns eronat, gandeste-te bine. Daca nu ai nici cea mai vaga idee, te trezim noi la superba realitate. TU esti cea mai importanta persoana din viata, fiindca in calatoria ta aici, poti fi sigur/sigura ca Tu te vei avea pentru totdeauna!
Nu e gresit sa iti repeti asta zilnic, toata viata.

Love is love. 
Imbratiseaza-te, iubeste-te, bucura-te de Tine. Timpul pe care il acorzi pentru trup, minte si suflet este cel mai pretios. Celebreaza libertatea ta de a fi (si daca esti intr-o relatie amoroasa sarbatoreste-te si pe tine insuti), da!

LOVE is LOVE. Bucuria de a fi solo si focusat pe momentul total al dezvoltarii si cresterii. Fii propria ta muza ...nu este narcisistic, este UBER important. 

Love is Love. Poate este o idee sa si redirectionam un cadou de self-love secret spre un tovaras/a draga din clubul Singles, care are nevoie de un reminder printr-un cadou misterios marca Smuff (cum bine stii noi pregatim doar minunatii), ca nu este solo, YOU ARE NOT DANCING ON YOUR OWN!
Prietenii la nevoie se cunosc. A sosit momentul sa trimiti ACEL cadou! 

The ME box, un secret pentru tine care iti va face bine, pentru muuuuuult timp!Vrei sa vezi ce iti rezerva viitorul si mai bine te lasi in voia unui Me box secret (si recunoaste, iti si place misterul)? Daaaaa!
De data aceasta va fi o experienta unica, doar a ta, cu cadoul doar pentru tine. Secret. Am ales cadouri care provoaca zambete, unele poate chiar si lacrimi (si acelea de bucurie). Va veni impachetat fantastic, adica N@spa, un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului pentru ca tu sa nu misti nici macar un deget. Pana la urma este un cadou pentru tine, cea mai importanta persoana din viata ta!

Iti amintim ca in interiorul cadoului tu nu vei sti ce se afla pana cand o primesti.
OHHH atat de boombasticcc! Artificii si stele!! Noi suntem, atat de entuziasmati pentru voi! ca si un loz in plic din acela pe inel. Dar cu castig sigur, surprizaaa!!

XoXo, sa nu uiti, TU esti important!

Fa-ti ACEL cadou din suflet!


Vezt intreaga colectie de "Secret Box" AICI.


DETALII PRODUS

  • The "Me" box, secret desigur
  • Mystery Box, cadoul secret
  • Cadoul surpriza, atat de surpriza incat nici macar tu nu stii ce se afla in el 
  • Sunt impachetate spectaculos = N@spa, un dezastru superb.
  • Cadoul este deja gata impachetat (nu trebuie sa alegi impachetare la finalizarea comenzii)
  • Pachetele contin produse superbe, alese cu atentie, unisex, sau semi-unisex.
  • Recapitulare cand iti faci un cadou superb tie: 
   1.IMPORTANTa de grad 2 - la date de livrare vine adresa ta
   2. IMPORTANTa de grad 3 - numele sa fie al tau evident
   3. IMPORTANTa de grad 4 - numarul de telefon sa fie al tau, baby love!
   4. IMPORTANTa de grad 1 - adresa de email a ta (cea valida ex: [email protected])
   6. IMPORTANTa de grad 5 - poti cere gratuit sa iti adaugam un mesaj personal pe colet, de la noi pentru tine, doar asa, ca o prajitura cu ravas, fortune cookie. Doar lasa in comment aceasta dorinta. In cazul in care nu ai cuvinte, spune, Smuff, te vreau! hahaaa :)
  7. IMPORTANTa de grad general - daca azi comanzi din Paris spre o adresa in Bucuresti, poti alege livrare in max 3 ore (bifeaza optiunea si plaseaza comanda pana in ora 15:00). Cadoul te va astepta acasa safe, doar trebuie sa instruiesti pe cineva sa-l ridice.
  8. IMPORTANTa de grad general - pe nivel national cand plasezi comanda pana in ora 15:00, ajunge comanda in ziua urmatoare (inclusiv sambata daca doresti.)
Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon