0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Secret Summer box -- traZnai de vara image
  • Secret Summer box -- traZnai de vara
  • Secret Summer box -- traZnai de vara
  • Secret Summer box -- traZnai de vara

Secret Summer box -- traZnai de vara

Misterul verii in cutie? Doar soarele stie.

Produs indisponibil.

Ai aici cateva produse similare:
  • The Summer box (Mystery Box de vara, un cadou summerish)
  • Cadoul surpriza, atat de surpriza incat nici macar tu nu stii ce se afla in el 
  • Alege una dintre variante, A sau B. 
  • Ambele sunt impachetate spectaculos = N@spa. 
  • Cadoul este deja gata impachetat (nu trebuie sa alegi impachetare la finalizarea comenzii)
  • Cadoul guilt-free! Demn de ras cu lacrimi si explozie de sentimente! Pachetele contin produse super tari, alese cu atentie si fara vulgaritati.
  • Trimite direct catre destinatarul minunat, lanseaza comanda si noi ne ocupam de tot restul. Misiunea secreta Crazy as f*ck!
  • Recapitulare cand trimiti prin curier direct destinatarului:
1.IMPORTANTa de grad 2 - la date de livrare vine adresa destinatarului 
2. IMPORTANTa de grad 3 - numele sa fie al destinatarului
3. IMPORTANTa de grad 4 - numarul de telefon sa fie al destinatarului
4. IMPORTANTa de grad 1 - adresa de email sa fie a ta
5. IMPORTANTa de grad 5 - sa mentionezi numarul tau de telefon in sectiunea "mesaje" catre noi, sa te sunam pentru un mic chit-chat si confirmare :)
6. IMPORTANTa de grad 6 - poti cere gratuit sa adaugam un mesaj personal
7. IMPORTANTa de grad general - cand trimiti de oriunde din lume spre o adresa in Bucuresti, poti alege livrare in max 3 ore (bifeaza optiunea si plaseaza comanda pana in ora 15:00)
8. IMPORTANTa de grad general - pe nivel national cand plasezi comanda pana in ora 15:00, ajunge comanda in ziua urmatoare (inclusiv sambata daca doresti.)
  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Soare, apa, bronz, bauturi reci, trupuri energizate cu vitamina D, caldura, concediu, vacanta: rezumatul a tot ceea ce inseamna VARA pentru mai toti dintre noi. Sunt printre noi fiinte care savureaza din plin zilele de vara si traiesc cu adevarat fiecare clipa in aceste minunate lunii ale anului, asadar ne-am gandit ca un cadou secret-secretissim de vara cu care sa-i surprinzi pe cei care se topesc ca niste inghetate yumme ar fii mai mult decat ☼☼ L, ca un pahar mare de smoothie cu gheata. 


Efectiv nu te pricepi sa alegi ACEL cadou varatic? Nu poti sa te decizi asupra unui cadou summerish? Nu ai inclinatie spre asa ceva?! Nu ai nici cea mai vaga idee ce ar putea sa-i faca sufletul sa se topeasca? Nu te pripi sa alegi ceva plictisitor doar ca sa scapi repede, conteaza 100% pe abilitatile noastre de a alege cadoul ideal pentru tine.


De data aceasta va fi o experienta aparte. Cadoul pentru iubitorul tau de caldura va fi de vis fara ca tu sa te stresezi si implici prea mult. Doar cadouri funky-fresh, XXL, unice de daruit, cu optiunea de a alege pentru Ea si pentru El, pe deasupra si impachetat epic, N@spa. 


Iti amintim ca in interiorul cadoului nici macar tu nu vei stii ce se afla, daramite cel care il primeste. Asadar procesul de decizie este complet lipsit de vina si de vreo remuscare sau stres! INSA!! daca esti identificat, tu vei fi EROUL Ei/Lui pentru luuuuuuuuuung timp, iti garantam. 


P.S: totul este super secret, adica nu va fi factura in colet (nu facem asa ceva, niciodata!), nu va fi pus autocolant cu pret (never-ever), nu va fi numele tau (in nici un caz nici pe AWB), nu vei putea fi identificat prin nici o singura cale (promitem solemn). Noi cei de la Smuff juram sa nu divulgam datele tale (oricum...GDPR... siguranta dubla pentru tine.) 


Chiar si asezati pe artificiile de la party, NICI ATUNCI nu dam informatii! NU NU si nu!


XoXo, noi suntem spiridusii tai traZniti si Zanele diafane. Esti cu noi? Trimite ACEL cadou din suflet!

DETALII PRODUS

  • Cadoul pentru care nu trebuie sa iti stresezi nici macar o unghiuta
  • Cadoul atat de secret si misterios incat nici tu nu vei stii ce se afla in el, daramite cel care il primeste. 
  • Alege unul dintre cele doua cadouri, A (pentru Ea) sau B (pentru El), adauga in cos, la livrare introduci adresa si numele destinatarului (adresa ta de email si numarul destinatarului de telefon, la comentarii poti pune si numarul tau), platesti cu card si maine astepti sa fii cautat de Interpol. Clar...
  • Un lucru va divulgam totusi, este important: 
    Impachetarea N@spa este un dezastru frumos, ne-mai-intalnit, pretentios si inclus in pret. Nu este nevoie sa mai adaugi alta impachetare.
Vezi produse asemanatoare
Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon