0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile
Cea mai tare -- probabil din lume  image
  • Cea mai tare -- probabil din lume
  • Cea mai tare -- probabil din lume

Cea mai tare -- probabil din lume

Amestec explicit

Produs indisponibil.

Este un amestec foarte special si rar de cafea Arabica din Honduras si Brazilia. Intocmai ca locuitorii acestor tari, are un gust puternic si pulseaza cu energie, cu note puternice de melasa neagra, cacao si lemn dulce, completate de o textura siropoasa si densa.

Se foloseste cu orice tip de cafea, iar daca nu stii cum se prepara si se consuma cafeaua, poate mai intai ar trebui sa te uiti la cateva clipuri pe youtube.
Fa-ti o cana de cafea f*cking fierbinte si incepe-ti ziua intr-o euforie indusa de cafea.
Toarna-ti o ceasca incredibila de cafea in cana ce merge cu o cafea tare tare ca mainile tale cu o manusa fina de piele si da-i un start f*cking puternic f*cking diminetilor tale!

Este recomandata pastrarea cafelei intr-un loc intunecat si racoros. La fel, este recomandata consumarea ei in maxim 4-5 saptamani, neavand adaugate substante sintetice nu e cafeaua pe care vrei sa o pastrezi pana dupa apocalipsa zombie.

Macinata si compatibila cu toate tipurile de aparate de facut cafea.

Greutate: 250 g.
Dimensiuni: 13 x 22 x 7.5cm.

** Produsul face parte din categoria consumabile si nu se poate returna decat daca este sigilat. Particularitatile sale ne impun ca procedura de retur Cash-Back (14 zile) sa nu se aplice in acest caz (mai multe detalii). 

  • Impartaseste cu un prieten

DESCRIERE

Cand bei o cafea foarte, fooarte tare te energizeaza instantaneu si parca simti cum ti se ascute mintea si te cuprinde o senzatie invigoranta (da, afirmatia apartine unui fan adevarat al cafelei). Dar din pacate exista foarte putine cafele cu adevarat f*cking strong si mai putine care sa mentioneze acest lucru pe ambalaj. Ei, iata exact asta face Cafeaua "F*cking Strong" intr-un mod concis si onest. Daca vrei sa arati la lume mai tot timpul ce fel de cafea bei, exprima-te cu aceasta bautura speciala.

DETALII PRODUS

  • Cafea adevarata, satisfacatoare si organica pentru a-ti incepe ziua intr-un mod “F*cking strong”.
  • Cafea organica, fara adaos de gusturi si coloranti sintetici.
  • Gust puternic, variat, cu note puternice de melasa neagra, cacao si lemn dulce completate de o textura siropoasa si densa.

Rasfoieste top 10 produse trending in comunitatea Smuff
Campania acestui sezon