0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Garantie si retur

E ok sa te razgandesti.
Returneaza produsul gratuit

Daca un produs achizitionat de la Smuff nu te multumeste 100%, il poti returna gratuit in 30 de zile calendaristice de la momentul livrarii.
Stai linistit, promitem sa te asistam cat mai rapid posibil la toate cererile de returnare.

Sunt 30 zile la dispozitie pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit produsul/cadoul.

Dorim sa ne anunti telefonic (0758.013.777) sau pe email ([email protected]). Suntem la dispozitia clientilor de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.

Trimite produsele inapoi catre Smuff Gadget Offices, fie prin compania de curierat rapid indicata de noi (varianta gratis)  fie prin alt curier ales de tine. In cazul in care ai ales alt curier decat cel indicat de noi, trebuie sa te asiguri ca produsele vor ajunge la noi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ne-ai anuntat returul, prin e-mail sau telefon.

Primesti in contul mentionat in formularul de retur, in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ne-ai anuntat returul, prin e-mail sau telefon, suma de returnat minus costurile de transport pentru retur (daca ai ales un alt curier), in cazul in care ai ales compania de curierat indicata de noi, nu exista costuri de transport pentru retur. Daca alegi alta companie de curierat, poti plati direct transportul. Banii vor fi viraţi in cont in timp de 10 zile dupa ce produsele ajung la destinatie la Smuff si sunt verificate.

In nicio situatie nu putem accepta colete cu ramburs sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la expeditor.

Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta.

Toate articolele vor fi returnate nefolosite si in ambalajul original, asa cum au fost primite.

Uite ce trebuie sa faci pentru un retur rapid, usor si gratuit:

 • In primul rand, trebuie sa ne anunti telefonic/prin mail despre returul dorit
 • Pentru a beneficia de returul gratuit, trebuie sa optezi pentru FanCourier, deorece cu ei avem acest contract exclusiv ce ofera posibilitatea returului rapid si sigur
 • Daca ai ales Fancourier pentru retur, rezolvam noi preluarea produselor, adica trimitem un curier la adresa oferita de tine
 • Din pacate, daca locuiest/trimiti coletul dintr-o localitate ce are km suplimentart in baza de date Fan Courier, nu se poate rezolva returul astfel incat sa fie gratuit
 • Ar fi super-duper sa nu trimiti produsul ramburs - nu putem accepta coletul daca trebuie platit ramburs la destinatie
 • Produsul trebuie trimis intr-o conditie perfecta, adica "ca si noua"
 • Te rugam sa ambalezi produsul cu multa grija, adaugand in colet hartii, cartoane sau bule pentru siguranta, chiar daca cei de la FanCourier au grija, sunt transportate sute de colete si stii cum se zice: "Better safe than sorry"
 • Returul gratuit este valabil si pentru produsele achizitionate de la Smuff180, adica prin serviciul nostru de livrare rapida - si in acest caz, produsele se trimit tot pe adresa data de noi, in Targu Mures, folosind Fan Courier si fara ramburs
 • Te rugam sa adaugi formularul de retur completat  in colet, impreuna cu produsul returnat
 • Daca cumva nu mai gasesti formularul primit odata cu produsul, mai jos ai un butonas simpatic ce-ti va face download la un formular nou- nout, pe care va trebui sa il printezi si sa il pui frumos in colet sau sa ni-l trimiti prin mail (te rog anunta-ne telefonic despre aceasta decizie - am dori sa NU ajunga formularul tau completat in spam folder)

Descarca formularul cu ajutorul urmatorului buton:

Formular de retur

Retur si garantie

Garantia comerciala a produselor Smuff.ro este de minim 1 an, iar Garantia de conformitate este de 2 ani.
Daca doresti sa returnezi un produs, contacteaza-ne in maxim 30 zile de la primirea acestuia si noi vom face in asa fel incat banii sa fie rambursati in mod corespunzator.
Produsele cumparate din Smuff.ro-magazinul de traZnai, pot fi returnate cf. Ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G nr.34/2006 actualizata 2014, in 30 zile lucratoare de la primirea prin curier.
Trimite apoi pachetul prin curierat la sediul Smuff.ro. Coletul trebuie sa contina: produsul si toate accesoriile, ambalajul, copia facturii, si cateva randuri, eventual motivul returului si ce mai ai sa ne comunici (speram de bine), plus datele de contact si un cont IBAN personal (pentru transferul banilor). Aceste date vor fi cuprinse in formularul pe care il primesti dupa semnalarea dorintei tale de retur, formular care trebui inclus in pachetul returnat.

 • Smuff.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Smuff.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal.
 • Nu avem posibilitatea de a rambursa costul ambalajului cadou, in cazul in care ai optat pentru acesta, costurile legate de returnarea produsului care includ kilometrii suplimentari la curierat (tur/retur).
 • Anumite produse si servicii sunt excluse din procedura de retur Cash-Back sau Schimb Produs:
  - produse personalizate
  - produse perisabile
  - produse desigilate care au caracter de igiena sau personal
  - consumabile desigilate
  - carti, albume, reviste
  - produse DIY
  - ambalaje cadou
  - produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului)
  - imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate
  - echipamente protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software
  - aparatele care au fost montate
  - obiectele de bucatarie care au fost folosite
  - produse care prezinta urme de folosire
  - in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Aceste produse nu se pot returna pentru Cash-Back sau Schimb Produs, insa ca si toate celelalte produse Smuff.ro beneficiaza de Garantie comerciala minim 1 an, cat si Garantia de conformitate de 2 ani.
Produsul se trimite inapoi in ambalajul original (sau, daca nu este posibil, intr-o modalitate de ambalare agreata cu compania de curierat).
Produsul se trimite inapoi neasamblat.
Produsul se trimite inapoi insoţit de formularul de retur completat.
Produsul si accesoriile aferente trebuie sa nu prezinte semne de uzura.
Garantia devine nula in urmatoarele situatii:

 • produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, abuzive, sau intretinerii improprii.
 • daca un produs este folosit in alte scopuri decat cel pentru care a fost proiectat si este adus la reparat in garantie se va examina starea lui, se va identifica motivul defectarii si va vom raspunde.
 • daca s-au executat interventii asupra produsului de catre o persoana neautorizat.
 • produsul prezinta daune provocate de intemperii, incendii, tensiuni electrice accidentale.
 • garantia nu se acorda produsului deteriorat in urma unei lovituri
 • daca se demonstreaza ca problema aparut nu se datoreaza unor defecte de fabricatie sau de material va vom informa asupra costurilor reparatiei
 • clientul va suporta costurile oricarei solicitati nefondate.

Conform politicii Smuff.ro, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia produselor se va incheia procedura de Garantie comerciala.Contactati-ne oricand cu incredere la 0758.013.777 sau [email protected]
Echipa, salutari.