0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Garantie si retur

Dreptul de a te razgandi...

Noi credem ca veti fi incantati de produsele minunate comandate, dar stim cu totii, ca pot exista situatii in care comandam ceva si apoi ne dam seama ca nu ne este necesar.
Stati linistit, promitem sa va asistam cat mai rapid posibil la toate cererile de returnare.
Sunt 30 zile la dispozitie pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit gadgetul.
Dorim sa ne anuntati telefonic (0758.013.777) sau pe email (suport@smuff.ro). Suntem la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.
Trimite produsele înapoi către Smuff Gadget Offices, fie prin compania de curierat rapid indicată de noi, fie prin alt curier ales de tine. În cazul în care ai ales alt curier decât cel indicat de noi, trebuie să te asiguri că produsele vor ajunge la noi în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunţat returul, prin e-mail sau telefon.
De asemenea, costul livrării poate fi diferit de costul negociat de noi. Primeşti în contul menționat în formularul de retur, în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care ne-ai anunţat returul, prin e-mail sau telefon, suma de returnat minus costurile de transport pentru retur, în cazul în care ai ales compania de curierat indicată de noi, costul de transport pentru retur este 18 lei. Dacă alegi altă companie de curierat, poti plăti direct transportul. Daca valoare produsului returnat scade valoarea comenzii tale initiale sub 299 lei, pragul de livrare gratuita, atunci din suma de returnat se va scadea valoarea taxei de transport de 18 lei. Banii vor fi viraţi în cont in timp de 10 zile după ce produsele ajung la destinaţie la Smuff si sunt verificate.
In nicio situatie nu putem accepta colete cu ramburs sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la dumneavoastra.
Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta.
Toate articolele vor fi returnate nefolosite si in ambalajul original, asa cum au fost primite.

Retur si garantie

Garantia comerciala a produselor Smuff.ro este de minim 1 an, iar Garantia de conformitate este de 2 ani.
Daca doresti sa returnezi un produs, contacteaza-ne in maxim 30 zile de la primirea acestuia si noi vom face in asa fel incat banii sa fie rambursati in mod corespunzator.
Produsele cumparate din Smuff.ro-magazinul de traZnai, pot fi returnate cf. Ord. 34/2014 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si O.U.G nr.34/2006 actualizata 2014, in 30 zile lucratoare de la primirea prin curier.
Trimite apoi pachetul prin curierat la sediul Smuff.ro. Coletul trebuie sa contina: produsul si toate accesoriile, ambalajul, copia facturii, si cateva randuri, eventual motivul returului si ce mai ai sa ne comunici (speram de bine), plus datele de contact si un cont IBAN personal (pentru transferul banilor). Aceste date vor fi cuprinse in formularul pe care il primesti dupa semnalarea dorintei tale de retur, formular care trebui inclus in pachetul returnat.

 • Smuff.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea returului. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Smuff.ro sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal.
 • Nu avem posibilitatea de a rambursa costul ambalajului cadou, in cazul in care ai optat pentru acesta, costurile legate de returnarea produsului care includ kilometrii suplimentari la curierat (tur/retur).
 • Anumite produse si servicii sunt excluse din procedura de retur Cash-Back sau Schimb Produs:
  - produse personalizate
  - produse perisabile
  - produse desigilate care au caracter de igiena sau personal
  - consumabile desigilate
  - carti, albume, reviste
  - produse DIY
  - ambalaje cadou
  - produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului)
  - imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate
  - echipamente protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software
  - aparatele care au fost montate
  - obiectele de bucatarie care au fost folosite
  - produse care prezinta urme de folosire
  - in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Aceste produse nu se pot returna pentru Cash-Back sau Schimb Produs, insa ca si toate celelalte produse Smuff.ro beneficiaza de Garantie comerciala minim 1 an, cat si Garantia de conformitate de 2 ani.
Produsul se trimite înapoi în ambalajul original (sau, dacă nu este posibil, într-o modalitate de ambalare agreată cu compania de curierat).
Produsul se trimite înapoi neasamblat.
Produsul se trimite înapoi însoţit de formularul de retur completat.
Produsul și accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură.
Garantia devine nula in urmatoarele situatii:

 • produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, abuzive, sau intretinerii improprii.
 • daca un produs este folosit in alte scopuri decat cel pentru care a fost proiectat si este adus la reparat in garantie se va examina starea lui, se va identifica motivul defectarii si va vom raspunde.
 • daca s-au executat interventii asupra produsului de catre o persoana neautorizat.
 • produsul prezinta daune provocate de intemperii, incendii, tensiuni electrice accidentale.
 • garantia nu se acorda produsului deteriorat in urma unei lovituri
 • daca se demonstreaza ca problema aparut nu se datoreaza unor defecte de fabricatie sau de material va vom informa asupra costurilor reparatiei
 • clientul va suporta costurile oricarei solicitati nefondate.

Conform politicii Smuff.ro, in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptia produselor se va incheia procedura de Garantie comerciala.

Contactati-ne oricand cu incredere la 0758.013.777 sau shop@smuff.ro
Echipa, salutari.