Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...

Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...
Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...
Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...
Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...
Tequila Advent Calendar -- Tu te topesti la minus zece...
24 de varietati de tequila
  • 30 Zile Cash Back
  • Garantie 1 an
  • Plata la livrare sau...
payment-logos

Ajunge la tine in 24 ore (Luni-Sambata)

955.00 lei
Succes!

In copilarie asteptai la nesfarsit acel calendar adesea inscriptionat cu chipul sau chiar cu intregul corp a lui mos Craciun, in care vroiai sa iti infigi degetelele firave si sa le descoperi/ mananci pe toate. Acele vremuri au apus demult, insa si acum la adulthood, exista un calendar pentru tine, insa nu cu ciocolata (ca e pentru pici) ci cu tequila, direct de la mama ei.

Setul Tequila Advent Calendar contine cele mai bune 24 sortimente de tequila anejo, reposado si blanco din lume, fiecare imbuteliat, etichetat si sigilat individual cu ceara.

Pana la Craciun si inclusiv, vei da skip la colindele linistitoare din camera si vei recurge la o muzica interpretata de o formatie de mariachi, alaturi de un cocktail incendiar in brate.

  • Clasicele calendare se pot ascunde cat ai bate din palme.. Acesta este cel adevarat!
  • Cele 24 de ferestre ale calendarului, ascund cate o tequilo-surpriza
  • Cand te apasa agitatie de sarbatori, deschide o sticluta si inveseleste-te! 

Calendar advent cu 24 de sticlute unice de tequila.

Contine atat sortimente de tequila artizanala cat si ceea ce se gaseste in comert

Calendarul masoara aprox. 8 cm x 23 cm x 34 cm

Fiecare sticluta masoara aprox.: 8 cm x 4 cm si are o capacitate de 30 ml.

Cele 24 de brand-uri de tequila sunt: Don Julio Añejo Tequila; Casamigos Blanco Tequila; Herencia de Plata Reposado; Corazon Small Batch Blanco 75cl 40%; Corazon Buffalo Trace; Reposado 75cl 40%; Fortaleza Blanco; Fortaleza Reposado; UWA Platinum Blanco Tequila; UWA Reposado Tequila; Código 1530 Rosa; Lunazul Añejo; Tapatio Reposado Tequila; Don Fulano Añejo; Ocho Extra Añejo 2012 (El Refugio); Ocho Single Barrel - La Magueyera Añejo - 2014 Harvest; El Jimador Reposado; Don Julio 1942 Tequila; Patrón Silver; Cenote Reposado Tequila; Herradura Reposado;Calle 23 Blanco; Arette Gran Clase Extra Añejo (43%); Herencia Mexicana Tequila Extra Añejo; Gran Maracame Extra Añejo Tequila.

Produsul face parte din categoria consumabile si nu se poate returna decat daca este sigilat. Particularitatile sale ne impun ca procedura de retur Cash-Back (14 zile) sa nu se aplice in acest caz (mai multe detalii).

Intreaba-ne orice la 0758.013.777, 0758.013.776 sau prin email la shop@smuff.ro. Iti stam la dispozitie pentru informatii aditionale, suport tehnic, livrari speciale.


  • Timpul de retur este de 30 zile
  • Garantia tehnica este de minim 1 an.

Afla noutatile, inscrie-te gratuit aici:

Propunerea Smuff