Page content

Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale magazinului online smuff.ro.

Accesul/vizitarea acestui website se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti. Smuff Gadget S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.smuff.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile actuale. Smuff Gadget S.R.L. se obliga sa respecte toate afirmatiile facute catre utilizatori si clienti. Totodata se obliga la respectarea termenilor si conditiilor.

Smuff Gadget S.R.L. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea sau sunt licentiate de www.smuff.ro pentru a fi folosite. Continutul Site-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Smuff Gadget S.R.L.

PRIN EFECTUAREA UNEI COMEZI ATAT ONLINE, PRIN EMAIL SAU PRIN TELEFON, VA EXPRIMATI ACORDUL CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Termenii si conditiile imbina toate textele de pe siteul smuff.ro cu exprimare de garantii, proprietati de produs, drepturi de retur, comunicare, securitatea datelor si altele.

Produsele si serviciile Smuff.ro:
Preturile pot fi actualizate fara notificari anterioare. Intotdeauna pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel comunicat in momentul plasarii comenzii pe site-ul Smuff.ro. Toate preturile includ TVA (19%).

Smuff Gadget SRL isi rezerva dreptul de a acorda reduceri din pretul de vanzare al produselor pe baza codurilor de reduceri, prin sistemul propriu de acordare a voucherelor de discount sau prin sisteme ale tertilor parteneri.

Disponibilitatea produselor din magazinul de traZnai:

Produsele comercializate prin intermediul Smuff.ro, sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care un produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului, Smuff.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda.

Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursare a contravalorii.

Pentru produsele livrate gresit Smuff.ro va suporta costul transportului.

Detaliile cu zilele de livrare de pe site-ul magazinului nostru sunt sub forma de ghidare. Perioada de livrare poate sa fie de la 1 zi pana la 21 zile lucratoare.

Articolele de imbracaminte se livreaza in aproximativ 14 zile lucratoare de la comanda, deoarece sunt produse cu un design unic, imprimate laser HD. Fiecare produs este special si fabricat cu grija in Europa!


Comanda:

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul Smuff.ro, prin mail (shop@smuff.ro) sau prin intermediul telefonului (0758.013.777).

Comanda prin Shopping Rapid 

Nu este necesara autentificarea sau crearea unui cont pentru a plasa o comanda. Orice utilizator poate face acest lucru fara vreo restrictie, prin adaugarea produselor dorite in cos, completarea si trimiterea datelor de livrare si facturare din formularul de comanda. 

Comanda prin logare in Contul de client

Contul de client care poate fi creat de vizitatori, este utilizat pentru a retine datele acestora, astfel incat la o alta comanda sa nu trebuiasca sa completeze din nou in intregime formularul de comanda, ci numai rubricile al caror continut difera.


Plata produselor:

Aveti la dispozitie 3 modalitati de plata, pentru produsele achizitionate:

* Plata prin ramburs, la livrare - platiti doar in momentul predarii comenzii, la curier in cazul comenzilor expediate prin curier rapid.

* Plata online cu cardul - comenzile plasate pe site-ul Smuff.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre MobilPay in numele Smuff.ro, fara comisioane aditionale pentru clienti.

* Plata in avans - se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Smuff.ro la adresa de e-mail shop@smuff.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi facuta dupa confirmarea platii in contul SC Smuff Gadget SRL: RO 48 INGB 0000 9999 0198 4958 / ING Bank. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri sa solicitam plata in avans.

Livrarea produselor:

Se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmelor de curierat rapid: Fan Courier (Livrare Sambata) si GLS.
Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 saptamani.
Livrarile facute prin curierat rapid sunt valabile in orice localitate din Romania la pretul fix de 18 lei.
Smuff.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.
Daca nu veti fi gasit la adresa mentionata veti fi contactati telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.
Comenzile de pe raza municipiului Targu-Mures pot fi ridicate personal de la smuff.ro, puteti mentiona acest lucru operatorului in momentul confirmarii telefonice. In cazul in care optati pentru ridicarea personala a comenzii nu ve-ti mai plati valoarea taxei de transport de 18 lei.

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare peste 299 lei si se face prin curierat rapid GLS sau Fancourier. Transportul durează aproximativ 1-2 zile lucrătoare din momentul expedierii comenzii, sau perioada indicata in cazul produselor cu alt termen de livrare. In momentul expedierii vei primi un email cu nota de transport(AWB) a coletului pentru a putea urmari starea coletului tau. Livrarea pachetului se va face la adresa de destinaţie pentru care s-a făcut comanda.  

Livrare in 180 de minute – termeni si conditii:
 

Acest serviciu este oferit in Bucuresti si in Timisoara - inclusiv Chisoda, Giroc, Ghiroda,Dumbravita si Giarmata Vii.

Urmatorii termeni si conditii se aplica pentru achizitionarea produselor din Magazinul de TraZnai – Smuff.ro cu optiunea de Livrare in 180 de minute. Procedurile standard pentru retur si garantie sunt valabile pentru toate produsele Smuff.ro, inclusiv si pentru cumpararea prin acest serviciu.

Termenul de livrare este de aproximativ 3 ore din momentul confirmarii comenzii: Luni-Vineri în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Smuff.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de a le onora, prin contactarea clientilor.

Receptia produselor reprezinta acceptul dumneavoastra ca produsele au ajuns in stare buna.

Pasii comezii dupa preluarea coletului de catre transportator se pot urmari apeland numarul de telefon 0751 930 888, serviciu oferit de Sinapseria in Bucuresti, iar in Timisoara apeland numarul de telefon 0752 041 061, serviciu oferit de Ciclocurier. Livrarea pachetului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda.

1. Politica de preturi:

Costul Serviciului de Livrare in 180 de Minute in Bucuresti este 25 lei si in Timisoara - inclusiv Chisoda, Giroc, Ghiroda,Dumbravita si Giarmata Vii, este 20 lei.

2. Programul de functionare al serviciului:

Comenzile pot fi preluate, confirmate si expediate de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

3. Cum comand un cadou cu Livrare in 180 de minute:

a. Dupa adaugarea in cos a produselor dorite, se completează câmpurile corespunzătoare pentru destinatie, apoi trimiteti comanda.

b. Plata produselor, a taxei pentru impachetat si a transportului se efectueaza prin card bancar sau ramburs - cu plata la primirea coletului.

c. Impachetarea cadou se executa la pretul de 10 lei si respectiv 15 lei cu TVA.
Va invitam sa alegeti: "Fantasy" - vibe-uri tropico-happy, inedite pentru o Ea fantastica. "MetalMoon" - un strop de "classy", perfect pentru un El dominant sau pentru o Ea mai strong ca Xena. "Naspa"- E naspa? Da, haos organizat, extrem de funny- inedit pentru El, Ea cu simtul umorului bine dezvoltat.
Daca doriti prin e-mail veti primi imagini cu produsul impachetat cadou. Conform procedurii de retur Cash-Back, contravaloarea ambalajului si a transportului nu vor fi suportate de Smuff.ro.

d. În cateva minute, veți fi contactat de un operator care vă va prelua comanda si va fi la dispozitia dumneavoastra cu cea mai mare placere pentru a va confirma expedierea cadoului la adresa de destinatie.

Situatia mea:

Cea mai usoara cale pentru a solutiona orice problema este de a vorbi cu un operator amabil si vesel din echipa Smuff.ro in aceasi zi la 0758 013 777 (intre orele 9-17, de luni pana vineri), sau sa ne trimiteti un e-mail: suport@smuff.ro.
Smuff Gadget S.R.L

Protectia Datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată SC SMUFF GADGET SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: Gestiune economică financiară şi administrativă, prin prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul smuff.ro precum si activitati de reclamă, marketing şi publicitate .

Nu sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru prelucrarea comenzilor depuse pe website-ul smuff.ro și pentru a vă oferi o experiență de navigare personalizată.

Refuzul dvs. determină anularea comenzilor cu date partiale sau incomplete.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator si sunt comunicate numai terților parteneri cu care SC SMUFF GADGET SRL colaborează în desfășurarea activităților comerciale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteți scrie la shop@smuff.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Retur si schimb produs

Sunt 30 zile la dispozitie pentru a returna un produs pe baza politicii noastre de retur, perioada care incepe a doua zi dupa ce ai primit gadgetul. Dorim sa ne anuntati telefonic (0758.013.777) sau pe email (suport@smuff.ro). Suntem la dispozitia dumneavoastra de luni pana vineri de la ora 9 la 17:00.

Produsul se trimite înapoi în ambalajul original, acesta și accesoriile aferente trebuie să nu prezinte semne de uzură. Produsul trebuie sa fie însoţit de formularul de retur completat si copia facturii. Costul de transport pentru retur este 18 lei prin Fan Courier, dacă alegeti altă companie de curierat decat cea sugerata de noi, puteti plăti direct transportul.

Anumite produse si servicii sunt excluse din procedura de retur:

 • produse personalizate
 • produse perisabile
 • produse desigilate care au caracter de igiena sau personal
 • consumabile desigilate
 • carti, albume, reviste
 • produse DIY
 • ambalaje cadou
 • produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat (cutia produsului).
 • imprimante sau multifunctionale ale caror consumabile au fost desigilate
 • echipamente protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au  configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce impiedica aducerea  dispozitivului la starea initiala din punct de vedere software
 • aparatele care au fost montate
 • obiectele de bucatarie care au fost folosite
 • produse care prezinta urme de folosire
 • in cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Garantia devine nula in urmatoarele situatii:

produsele sunt deteriorate din cauza unei exploatari necorespunzatoare, abuzive, sau intretinerii improprii.

daca un produs este folosit in alte scopuri decat cel pentru care a fost proiectat si este adus la reparat in garantie se va examina starea lui, se va identifica motivul defectarii si va vom raspunde.

daca s-au executat interventii asupra produsului de catre o persoana neautorizat.

produsul prezinta daune provocate de intemperii, incendii, tensiuni electrice accidentale.

garantia nu se acorda produsului deteriorat in urma unei lovituri

daca se demonstreaza ca problema aparut nu se datoreaza unor defecte de fabricatie sau de material va vom informa asupra costurilor reparatiei

clientul va suporta costurile oricarei solicitati nefondate.

Daca valoare produsului returnat scade valoarea comenzii tale initiale sub 299 lei, pragul de livrare gratuita, atunci din suma de returnat se va scadea valoarea taxei de transport de 18 lei.

In nici o situatie nu putem accepta colete cu ramburs, transport neachitat sau alte conditii care ne impiedica sa primim coletul, prezenta acestora va face imposibila livrarea coletului catre noi iar acesta se va intoarce la dumneavoastra. 

Banii vor fi viraţi în cont in timp de 15 zile calendaristice după ce produsele ajung la destinaţie la Smuff.ro si sunt verificate.

Produse resigilate

Produsele resigilate sunt produse perfect functionale si beneficiaza de aceleasi conditii de garantie ca si produsele sigilate.

Ambalajul acestora poate fi deteriorat sau poate lipsi.
Daca produsul prezinta cea mai mica urma de utilizare, deteriorare estetica sau accesorii lipsa din pachet, acest lucru va fi precizat.

Stocul produse RESIGILATE este standard de 1 singura bucata per produs afisat - mai exact un produs afisat ca RESIGILAT este unic in site iar stocul fizic este de o singura bucata. In cazul in care in care se lanseaza mai multe comenzi pe un produs RESIGILAT, comanda onorata va fi prima din punct de vedere cronologic inregistrata in sistem.

Produsele resigilate nu beneficiaza de promotiile active pentru produsele sigilate.

Politica de utilizare Cookie-uri


Aceasta Politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de Smuff Gadget SRL. cu sediul social in Targu-Mures, (denumita in continuare Smuff.ro).

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile vor fi intelese ca date IT, incluzand fara limitare fisiere text, stocate pe terminalul utilizatorului in scopul utilizarii paginii web. Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului.Cookie-urile contin de regula numele paginii web de provenienta, data stocarii pe terminal si un numar unic.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Cookie-urile sunt folosite in scopul adaptarii continutului paginilor web la preferintele utilizatorului si la optimizarea utlilizarea paginilor web. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web).Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cookie-urile folosite de partenerii operatorului unei pagini web, incluzand fara limitari utlizatorii paginii web, fac obiectul Politicii de Confidentialitate respective.

Folosim cookie-uri analitice first-party care ne ofera informatii despre vizitele pe site, fara insa a oferi acces la informatii de identificare personala. Aceste informatii sunt folosite pentru a imbunatati modul in care functioneaza site-ul nostru, de exemplu asigurandu-ne ca utilizatorii gasesc cu usurinta produsele pe care le cauta.

Folosim functia de Remarketing prin Google Analytics pentru a afisa reclame online. Furnizorii de spatiu publicitar, incluzand reteaua Google, pot afisa reclamele noastre. Folosim cookieuri proprii si cookieuri ale furnizorilor terti pentru a optimiza afisarea reclamelor in functie de vizitele utilizatorilor pe site-ul nostru. 

Smuff.ro foloseste cookie-uri proprii (de ex. cookie-uri Google Analytics) si cookie-uri ale furnizorilor, inclusiv Google (de ex. Cookie-uri DoubleClick, Google Interest based advertising etc) pentru a compila si analiza rapoarte referitoare la datele demografice ale utilizatorilor (categorii de varsta, interese, regiune etc), asa cum sunt ele furnizate de terti. Folosim aceste date pentru a intelege cum variaza comportamentul utilizatorilor in functie de criterii demografice si a optimiza site-ul in consecinta. 

Folosind linkul  Ads Settings , utilizatorii pot refuza cookie-urile Google Analytics pentru Reteaua de Display si isi pot personaliza preferintele legate de Reteaua de Display Google.

Contin Cookie-urile date personale?

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Smuff Gadget SRL este inregistrat ca SRL in Romania, si are datele: CUI RO25461760, Numar Registru J26/444/2009, adresa: Gh. Marinescu 26, Targu Mures MS, RO