0
Finalizeaza cumparaturile

Stele de Argint

Cadourile imbracate elegant? De acord. Stelele de argint se muleaza perfect peste cadourile clasice, pentru familie, parteneri de afaceri, vedete. Emana rafinament prin toate stelutele sale metalice. Priveste-l, e imaculat!

Sven

Editie spectaculoasa de Craciun. O impachetare care a trecut "N" mari si tari, (stranepotul Phill al Mosului o fabrica in Laponia...), imbraca cadourile si le tine si de cald pana ajung la tine, stiai? Sven este veselia intruchipata a sezonului rece.

Stele de Aur

Iti place ca darurile tale sa fie impachetate imaculat? Sa fie imbracate de jur imprejur in finete, sa straluceasca precum o stea aurie dementiala sau mult mai multe. Sa aiba contururi netede. Pliuri line. Simplu. Atragator.

Super Gold

GOLD, deloc kitchos, dimpotriva o impachetare care a ajuns la checkout datorita voua de minim 125.364 ori. De vis. Impunatoare. Captivanta. Atat pentru Ele fantasticele, cat si pentru barbatii cu gusturi sarmante.

N@spa

Cauti ceva unic? Ceva care sa ramana in memorie? Impachetarea N@spa este pentru tine. Ea este formata dintr-un amalgam de hartii peticite sclipitoare. Cert este ca este un dezastru frumos, nemaiintalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului.