0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Metal Moon

Am fost facut pentru tine, cel caruia-i surade simplitatea. Simplitatea cu o rasucire, nu cea banala, lipsita in totalitate de farmec, de stralucire. Imbrac cadouri serioase, de seara, pentru MR. and MRS. Stiu cum sa ma fac remarcat la eventimentele cu eticheta. Provoaca-ma!

Super Gold

Hei, imi place de tine. Joci la nivel inalt. Evident impachetarea Super Gold, nu are cum sa se situeze pe o scara inferioara. Cadourile de aur se impacheteaza doar in aur curat, solid si impregnant.

Elegant Black

Cadouri negre? Prea sumbre. Funerare. Wtf? Cine a zis asta e atata de invechit, gen 2000. “Orange is the new black” cum s-ar spune. Aceasta impachetare este un fel de little black dress al cadourilor tale. Fara doar si poate, cea mai puternica, misterioasa de pe aceasta pagina.

Botanica

Bucuria nu infloreste de pe aici de pe acolo, ci din mine. Eu sunt sursa de energie vie a cadourilor. Ridic nivelul de emotional si spiritual al celui care ma va imbratisa in final. Jungla mea este o arta, iar sa fiu arta este menirea mea.

Bounty

Inspira. Expira. Ai ajuns in raiul mult dorit. O gasca impresionanta de palmieri. Exemplare de vietati exotice la care ai visat mai mereu. Sunt frunizorul direct si absolut al vibe-urilor pozitive. Toate firile libertine cu inclinatii tropicale sa apeleze la mine. Aloha!

N@spa

Cauti ceva unic? Ceva care sa ramana in memorie? Impachetarea N@spa este pentru tine. Ea este formata dintr-un amalgam de hartii peticite sclipitoare. Cert este ca este un dezastru frumos, nemaiintalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului.

N@spa pentru Love Box

Eman dragoste si sentimente puternice prin fiecare floricica plapanda cu care sunt imbracata. All you need is love iar eu stiu sa flatez inca de la primul contact vizual chiar fie el si cel mai indepartat. Elixirul care ma mentine vesnic infloritoare este reactia chimica cea mai puternica din intreg universul: iubirea.

N@spa pentru "Me" Box

Priveste-ma bine caci am franturi din suflete calde imprimate pe mine. Inima, florile, stelele sunt doar cateva minuni cu care imi place sa cochetez zi de zi. Eu ma ador asa cum sunt! Tu poti spune aceelasi lucru?

Gold pentru Birthday Box

Special, domnule, special. Nu este ocazie oarecare si nici eu nu sunt o impachetare pentru orice eveniment nesemnificativ. E o zi de nastere, cea mai importanta zi din calendar pentru tine o zi marcanta, o zi unica a anului. Astfel ca te respect si te ador, tin cu ardoare sa ma invelesc in aur. Aur curat. Intr-un lingou cu cadouri superbe in el. Meriti praf de stele aurii si aur in palmele tale!

Black pentru Gadget Box

Yo, nu ma critica dat fiind faptul ca sunt cel mai intunecat secret, fiindca supriza din mine poate fi cea mai mare licarire din intreaga ta viata. Da, stiu, stiu... mister este numele meu mic. Misterul elegant, ocult, sarmant, un 007 al impachetarilor existente.