0
Finalizeaza cumparaturile Continua cumparaturile

Metal Moon

Am fost facut pentru tine, cel caruia-i surade simplitatea. Simplitatea cu o rasucire, nu cea banala, lipsita in totalitate de farmec, de stralucire. Imbrac cadouri serioase, de seara, pentru MR. and MRS. Stiu cum sa ma fac remarcat la eventimentele cu eticheta. Provoaca-ma!

Super Gold

Hei, imi place de tine. Joci la nivel inalt. Evident impachetarea Super Gold, nu are cum sa se situeze pe o scara inferioara. Cadourile de aur se impacheteaza doar in aur curat, solid si impregnant.

Elegant Black

Cadouri negre? Prea sumbre. Funerare. Wtf? Cine a zis asta e atata de invechit, gen 2000. “Orange is the new black” cum s-ar spune. Aceasta impachetare este un fel de little black dress al cadourilor tale. Fara doar si poate, cea mai puternica, misterioasa de pe aceasta pagina.

Botanica

Bucuria nu infloreste de pe aici de pe acolo, ci din mine. Eu sunt sursa de energie vie a cadourilor. Ridic nivelul de emotional si spiritual al celui care ma va imbratisa in final. Jungla mea este o arta, iar sa fiu arta este menirea mea.

Bounty

Inspira. Expira. Ai ajuns in raiul mult dorit. O gasca impresionanta de palmieri. Exemplare de vietati exotice la care ai visat mai mereu. Sunt frunizorul direct si absolut al vibe-urilor pozitive. Toate firile libertine cu inclinatii tropicale sa apeleze la mine. Aloha!

N@spa

Cauti ceva unic? Ceva care sa ramana in memorie? Impachetarea N@spa este pentru tine. Ea este formata dintr-un amalgam de hartii peticite sclipitoare. Cert este ca este un dezastru frumos, nemaiintalnit, pretentios si excentric in toata puterea cuvantului.